'2015'in alternatifi Büyük Birlik Partisi'

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, 2015 seçimlerinin alternatif partisi olduklarını, bu nedenle iftiralara uğradıklarını söyledi Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, 2015 seçimlerinde partisinin iddialı olduğunu söyledi. Çoker, 'Son günlerde en çok konuşulan yine BBP'dir. Sebebi milletin tek umudu olduğu için geldiğimiz noktada vebali olmayan tek hareket olduğu için. Sistemin tek alternatifi [&hellip]

“2015’in alternatifi Büyük Birlik Partisi”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, 2015 seçimlerinin alternatif partisi olduklarını, bu nedenle iftiralara uğradıklarını söyledi

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker, 2015 seçimlerinde partisinin iddialı olduğunu söyledi. Çoker, “Son günlerde en çok konuşulan yine BBP’dir. Sebebi milletin tek umudu olduğu için geldiğimiz noktada vebali olmayan tek hareket olduğu için. Sistemin tek alternatifi olduğu için, tek korkuları, Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları olduğu için. BBP ve Alperen Ocakları’na yapılmak istenen operasyonu ibretle izliyoruz. Erdoğan bir gün BBP’li kardeşlerim derken, işine gelmediği dakika Muhsin Başkan’ın çizgisinden ayrıldılar diye canhıraş feryada başlaması, 3-4 kişinin istifasından medet uman zavallı tavırları ibretle izliyoruz. Partiden ihraç edilmişleri yeni katılıyormuş gibi lanse etme ihtiyaçlarını gördükçe doğru yolda olduğumuzu bir kere daha perçinlemiş oluyoruz. Kapatmak için uğraştığı Muhsin Başkan davasını görmezden gelen körleri oynamakta olanlar; 17-25 Aralık’ta yapılan yolsuzluk ve hırsızlığı kapatmak için.başlattığı cadı avından bizde nasipleniyoruz. Yapılan yanlışları söyleyince Cemaatçi mi olduk?” dedi.
ALGI OPERASYONUNA
KARŞIYIZ
Çoker, şöyle devam etti:
“Adalet ve Kalkınma Partisi’ne göre bu cemaat hükümete darbe girişimi yaptı. Baktınız millet bunu yemiyor devlete karşı paralel yapı oluşturdular dediniz. Bir yanlış varsa hukuk çerçevesinde adilce yargılar varsa yanlışları hesabını sorarsınız. Yoksa özür dilersiniz. Biz kimsenin abisi hamisi ve avukatı değiliz! Ancak; baskı sindirme töhmet altında bırakma adına 17-25 Aralık’ın üstünü kapatmak için algı operasyonuna biz sessiz kalmayız. Kalmayacağız. Birinin kökünü kazımak, yok etmek, neyin nesi? Bunların gayrı meşru olduğunu gösterir delilin neyse açıklayın bizde bilelim millette bilsin. Eğer varsa ihanet çete suç unsuru; en az sizler de onlar kadar suçlusunuz. 12 yıldır can ciğer kuzu sarması olan biz değiliz sizsiniz.”
“ŞU AN ZULÜM ALTINDALAR”
BBP İl Başkanı Çoker, çalışmalara devam edeceklerini belirterek “Dün, hücum ettiğiniz insanlar da eksik yanlış yapmış olabilirler lakin, şu an zulüm altındadırlar. BBP hareketin mensupları, mazlumun yanında dururlar, Hüseyni duruş gibi. Hesabımız yok. Yarın için endişemiz yok. Menfaat kurgumuz yok. Kimsenin esiri ve kimsenin askeri değiliz, olmadık olmayacağız. Allah’tan gayrisine eğilmeyiz. Vicdanlarımızın, insanlığımızın, inancımızın sesine kulak veriyoruz.Bizi bir yanlış yerlerde görmeyi hayal edenler, önce ne yaptıklarına baksınlar” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme