2015 daha güzel olacak – Kocatepe Gazetesi

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu, 2014 yılının değerlendirmesini ve 2015 yılı planlamasını yaptı. Evde Sağlık Hizmetleri'nin daha iyi hâle getirilmesi hedefleniyor Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu, İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda toplandı. Toplantıda 2014 yılının değerlendirilmesi yapılırken 2015 yılı için de hedefler belirlendi. Buna göre belirlenen hedefler şöyle:'Evde Sağlık Hizmetleri'nin işleyişinde personel eksikliklerinin giderilmesi, iş barışı ve [&hellip]

2015 daha güzel olacak

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu, 2014 yılının
değerlendirmesini ve 2015 yılı planlamasını yaptı. Evde Sağlık Hizmetleri’nin daha iyi hâle getirilmesi hedefleniyor

Evde Sağlık Hizmetleri Komisyonu, İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda toplandı. Toplantıda 2014 yılının değerlendirilmesi yapılırken 2015 yılı için de hedefler belirlendi. Buna göre belirlenen hedefler şöyle:
“Evde Sağlık Hizmetleri’nin işleyişinde personel eksikliklerinin giderilmesi, iş barışı ve çalışma düzeninin bozulmaması için zorunlu olmadıkça personel değişikliğinin yapılmaması ve kullanılan araçların iyileştirilmesi,ekip araçlarının eksik olan birimlere temininin sağlanması, gerekirse araç konusunda İl Genel Meclisi Başkanlığı ile görüşülmesi, Sağlık Bakanlığının hazırlamış olduğu ESH veri tabanına tüm ESH Birimleri, TSM ve A. Hekimleri tarafından veri girişinin sağlanması, ESH Birimlerinde çalışan tüm personellerin ilgili Üniver-sitelerle görüşülüp sertifikasyon programına alınması çalışmalarının başlatılması, ESH Birimle-rine özellikteki personel desteğinin sağlanması (Psikolog, Sosyolog, vb.), evde sağlık hastalarından Evde Bakım Hizmetlerine ihtiyacı olanlar için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ve Belediye’den destek istenmesi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme