�, yatırımda zirve yılı olacak”

Afyonkarahisar Belediyesi’nin yatırımları, hazırlanan 2013 masa takvimlerinde yerini aldı. Takvimin sunuş yazısını yazan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013’ün yatırımda zirve yılı olacağını söyledi Akarçay, Taş Medrese, Kent Meydanı, Mahallelerdeki alt ve üst yapı çalışmaları, Bilgi Evleri, Asfaltta TSE Belgesi, Zafer Kent Ormanı, Yüntaş Fabrikalar, Kent Bilgi Sistemi, Hobi Bahçeleri, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, Engellilere [&hellip]

"2013, yatırımda zirve yılı olacak"

Afyonkarahisar Belediyesi’nin yatırımları, hazırlanan 2013 masa takvimlerinde yerini aldı. Takvimin sunuş yazısını yazan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013’ün yatırımda zirve yılı olacağını söyledi

Akarçay, Taş Medrese, Kent Meydanı, Mahallelerdeki alt ve üst yapı çalışmaları, Bilgi Evleri, Asfaltta TSE Belgesi, Zafer Kent Ormanı, Yüntaş Fabrikalar, Kent Bilgi Sistemi, Hobi Bahçeleri, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi, Engellilere araç dağıtımı gibi milyonlarca liralık yatırımlara 2013 yılı takviminde yer verildi.Takvimde anlatılan projeler fotoğraflarla desteklenirken, görsellik açısından büyük beğeni toplaması bekleniyor.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013 masa takviminde yer alan sunuş yazısında “Belediyemizde yerel seçimler sonrası 4 yıllık çalışma dönemimiz geride kaldı. Bu çalışma döneminde yatırım ve hizmetlerimizi üretirken birçok ilke de imza attık. Yeni yılla birlikte siz saygıdeğer hemşerilerim ve Afyonkarahisar’da yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırdığımız takvimimizde Belediyemizde yatırım ve hizmetlerimizi üretirken gerçekleştirdiğimiz ilkleri 2013 yılının konusu seçerek sizlerin huzurundayız” dedi.
60 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPILDI
2012 yılında pek çok başarıya imza attıklarını belirten Çoban, “Bu ilkler arasında Afyonkarahisar’da uzun yıllar öncesinde konuşulan ancak yapılması mümkün olmayan ilkler olduğu gibi yatırım ve hizmetlerimizdeki kaliteyi ve verimliliği artıran ilkler var. Bu ilklerde çevreci yaklaşımlar var. Bu ilklerde insana ve sahip olduğumuz tek dünyaya saygı var. Bu ilklerde toplumumuzun ihtiyaçlarını giderme var. Bu ilklerde Afyonkarahisar şehir merkezini geleceğe hazırlarken modern tesisleşme ve teknik alt yapıya sahip olmak var. Fabrika kurmak var. Bu ilklerde yatırım ve hizmetin kalitesini ölçecek bilim ve teknolojiden sınırsız yararlanma var. Bu ilklerde akıl var. Planlama var. Sınırlı Belediye kaynaklarını yerli yerinde kullanma var. İlklerimizde hiç borçlanmadan Belediyemiz tarihinde ilk kez Belediye bütçesinin neredeyse yarısı kadar 60 milyon liralık yatırım yapmak var. İlklerimizde tarihi eserlerimize sahiplenme var. Tarih boyunca yapılamayanları yalnızca gazete sayfalarında yer alıp unutulanları gerçekleştirmek var” ifadelerini kullandı.
2013 HAYIRLAR GETİRSİN
Çoban, şöyle devam etti: “İlklerimizle il Belediyeleri içinde Türkiye’ye örnek olmak var. İlklerimizde toplumun tüm kesimlerine; kadına, çocuğa, gence, yaşlıya, engelliye, yoksula sahiplenme var. İlklerimizde insanımızın acısında, sevincinde ve zor gününde hatırlanma var. İlklerimizde çocuklarımızı geleceğe hazırlamak var. Bilgiden en üst düzeyde yararlanmak var. İlklerimizde bugüne kadar hayal edilemeyenleri bile gerçekleştirmek var. 2013 takvim yılı ilklerimizle birlikte Belediyemiz yatırım ve hizmetlerinin her bakımdan zirveye ulaşacağı bir dönem olacaktır. Yeni yılda yapılacak yatırım ve hizmetlerimizi 2012 yılında planlarken hazırlıklarımızı bu planlamaya göre de yapmış bulunuyoruz. 2013 takvim yılının Afyonkarahisarımız, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam Âlemi ve dünyamız için barış, kardeşlik ve huzurun egemen olduğu bir yıl olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme