2013 sonuna yetişecek – Kocatepe Gazetesi

Vali Balkanlıoğlu ve il yöneticileri Fuar Termal otel Sağlık Turizm Kongre merkezi inşaatında incelemelerde bulundular Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile protokol mensupları Fuar Hastanesi tarafından yeni yapılmakta olan termal tesis yatırımında incelemelerde bulundular.Fuar Termal Otel Sağlık Hizmetleri firması tarafından Ömer-gecek havzasında kısa süre önce inşaatına başlanan dev turistik tesisin çalışmaları hızla devam ediyor. Şehrin ekonomisine [&hellip]

2013 sonuna yetişecek

Vali Balkanlıoğlu ve il yöneticileri Fuar Termal otel Sağlık Turizm Kongre merkezi inşaatında incelemelerde bulundular

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile protokol mensupları Fuar Hastanesi tarafından yeni yapılmakta olan termal tesis yatırımında incelemelerde bulundular.
Fuar Termal Otel Sağlık Hizmetleri firması tarafından Ömer-gecek havzasında kısa süre önce inşaatına başlanan dev turistik tesisin çalışmaları hızla devam ediyor. Şehrin ekonomisine katkı sağlayan ticari kuruluşları ziyaret ederek destek veren Vali İrfan Balkanlıoğlu dün de ilimiz yöneticileri ile birlikte bu inşaatta incelemelerde bulundu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Vali İrfan Balkanlıoğlu Afyonkarahisar’a katma değer kazandıran tüm kuruluşların yanında olduklarını bildirdi.
Yeni yatırımların teşviki konusunda öncü olmayı kendilerine görev edindiklerini belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, yatırımcıların karşılaştığı sorunların çözümü için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve bundan sonra da göstereceklenini söyledi. Vali Balkanlıoğlu ile Başkan Çoban ve Rektör Solak inşaatın bir an önce kazasız belasız tamamlanmasını dileyerek Fuar Termal yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilediler.
Fuar Termal firmasının yöneticisi Dr. Şükrü Yücel ise çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek 2013 yılının sonunda açılış yapmak için üstün gayret gösterdiklerini bildirdi. Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım tamamlandığında 350-400 kişinin istihdamını gerçekleştireceğini belirten Yücel, Fuar Termal Otel’in Fuar Hastanesi ile entegre çalışacak bir termal tedavi merkezi olacağını kaydetti. Toplam 113 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan tesis ülkenin en büyük termal oteli olma iddasında. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme