• Haberler
  • Genel
  • 2013 kaldırım yılı olacak – Kocatepe Gazetesi

2013 kaldırım yılı olacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin bu yıl kaldırım seferberliği yapacağı belirtildi Kentin ana arterlerindeki kaldırımların yenilenmesi için düğmeye basan Afyonkarahisar Belediyesi, çalışmaları Karagözoğlu Sokak’tan başlattı. Sokakta Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanıldı.Daha önce ilk örnekleri Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde kullanılan boya gerektirmeyen bordürlerin [&hellip]

2013 kaldırım yılı olacak

Afyonkarahisar Belediyesi’nin bu yıl kaldırım seferberliği yapacağı belirtildi

Kentin ana arterlerindeki kaldırımların yenilenmesi için düğmeye basan Afyonkarahisar Belediyesi, çalışmaları Karagözoğlu Sokak’tan başlattı. Sokakta Türkiye’de ilk kez tasarlanıp kullanılan dekoratif parke taşları ve yine ilk kez, kaldırımlara araç park edilmesini engelleyen beton baba taşları kullanıldı.
Daha önce ilk örnekleri Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde kullanılan boya gerektirmeyen bordürlerin de döşendiği sokakta, görme engelli bireyler için kılavuz ve bitim taşları da kullanıldı.
Bu çalışmalar çerçevesinde; Milli Birlik, Bankalar, Kurtuluş, Ambaryolu, İnönü ve Atatürk caddelerinin kaldırımlarını da tamamen yenileyecek olan Afyonkarahisar Belediyesi, yüzde 80’inde kaldırım olmayan Dumlupınar ve Dervişpaşa mahallelerinde de kaldırım seferberliği başlatacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme