200 öğrenci milli maç izledi

Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz ve Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenler tarafından başlatılan projeyle derslerinde başarılı olan ve maddi durumu yetersiz olan 200 öğrenci milli maç heyecanını yerinde yaşadı.Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen öğrencileri uğurlayan Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, 'Milli birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan şu günlerde [&hellip]

Sandıklı OSB Müdürü Cem Yavuz ve Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenler tarafından başlatılan projeyle derslerinde başarılı olan ve maddi durumu yetersiz olan 200 öğrenci milli maç heyecanını yerinde yaşadı.
Sandıklı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen öğrencileri uğurlayan Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, “Milli birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan şu günlerde sizlerde bu duyguları yaşayın diye sizleri milli maça gönderdik. Her fırsatta milli maça gitme olanağı olmuyor. Ben sizleri uğurlarken gençliğim aklıma geldi. 1980 yılında Ankara’da Türkiye-Galler maçını izledim. Bir de 1991 yılında Londra’da Türkiye-İngiltere milli maçını izledim. Siz genç yaşlarda bu fırsatı yakalamış oluyorsunuz. İlçemizi belediyemizi, kaymakamlığımızı usulü içerisinde güzelce temsil edin.” dedi.
Gençlerin izlediği maç 2-1 Türkiye üstünlüğü ile tamamlandı. Türkiye’nin gollerini dakika 8’de Cengiz Ünder, Kenan Karaman atarken Yunanistan’ın golünü ise Kourbelis kaydetti.

Bakmadan Geçme