• Haberler
  • Genel
  • 200 bin genç bilinçlendirildi – Kocatepe Gazetesi

200 bin genç bilinçlendirildi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı Enes Şişman’ı ağırladı Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Kulübü, İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda önemli bir misafiri ağırladı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı Enes Şişman, Genç Liderler Kulübü’nün düzenlediği Güncel Siyasi Gelişmeler Işığında Eğitim Politikaları başlıklı [&hellip]

200 bin genç bilinçlendirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Kulübü, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı Enes Şişman’ı ağırladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç Liderler Kulübü, İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Sabri Bektöre Konferans Salonu’nda önemli bir misafiri ağırladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı Enes Şişman, Genç Liderler Kulübü’nün düzenlediği Güncel Siyasi Gelişmeler Işığında Eğitim Politikaları başlıklı konferansa katıldı. Konferansta konuşan Şişman, “Biz bu yaz 200 bin genci hareketlendirdik. Bu yılki hedefimiz 500 bin kişi. 500 bin gencimizi Doğu’dan Batı’ya gençlerimizi çeşitli kamplarla bir araya getirip bir misyon yüklemeyi, bir bilinç yüklemeyi istiyoruz. Bir sonraki hedefimiz ise 1 milyon genç” dedi.
KISA SÜREDE
BÜYÜYEN BİR KULÜP
Genç Liderler Kulübü Başkanı Behlül Beşen ise kısa sürede büyük bir gelişme kaydettiklerini söyledi. Beşen, “Genç Liderler Kulübü, 1 yıllık alt yapıya sahip bir kulüptür. Onlarca isim ve tüzük araştırılmış bir kulüptür. Küllerinden doğan bir kulübüz. Emeklemeden yürümeyi öğrenen bir çocuk gibi, 678 üye rakamına ulaşmıştır. Birçok etkinlik gerçekleştirilmiştir. Ulusal Öğrenci Konseyi’nde Yarının Liderleri Projesi’nde yönetimimizden 4 arkadaşımız görev alıyor. Mücadeleden korkmayan kişileriz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme