20 bin Zafer karanfili – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Çiçekçiler Federasyonunun Genel Başkanı Mehmet Emin Tok ile Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Haftası kutlamalarında 20 bin ücretsiz karanfil dağıttılar Federasyon Genel Başkanı Mehmet Emin Tok, Zafer Haftası öncesinde Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek zafer Haftasında gerçekleştirecekleri faaliyetlerini anlattıklarını belirtti.Başkan Tok, “Şehitlerimizin kanıyla bugün hürriyetine kavuşan milletimizin evlatları olarak, biz Çiçek üretici ve esnafı olarak şehitlerimizi [&hellip]

20 bin Zafer karanfili

Türkiye Çiçekçiler Federasyonunun Genel Başkanı Mehmet Emin Tok ile Yönetim Kurulu üyeleri Zafer Haftası kutlamalarında 20 bin ücretsiz karanfil dağıttılar

Federasyon Genel Başkanı Mehmet Emin Tok, Zafer Haftası öncesinde Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek zafer Haftasında gerçekleştirecekleri faaliyetlerini anlattıklarını belirtti.
Başkan Tok, “Şehitlerimizin kanıyla bugün hürriyetine kavuşan milletimizin evlatları olarak, biz Çiçek üretici ve esnafı olarak şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Zafer Haftası boyunca halkımıza ücretsiz olarak 20.000 adet karanfil ile krizantem çiçeği dağıttık. Şehitliklerimize güzel çiçeklerden oluşan çelenkler bıraktık. Şehitlerimizin mezarlarının üzerine karanfil bıraktık. 25 Ağustos’ta yapılan Zafer Yürüyüşüne 50 kişilik bir ekiple katıldık. Amacımız Afyonkarahisar’da çiçeği sevdirmektir. Bu yürüyüşteki katkılarımızın ve diğer etkinliklerimizin bundan sonraki yıllarda da geleneksel olması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
HAFTA BOYUNCA MESAİ
Şehitlikler, yürüyüş ve sahnede karanfillerinin bulunduğunu belirten Tok, “Türkiye Çiçekçiler Federasyonu tarafından 25-30 Ağustos 2013 tarihleri arasında kutlanan Zafer haftası boyunca çiçek dağıtılan ve çiçeklerle bezenen etkinlikler ve tarihi mekanlar arasında 254 Ağustos tarihinde Şuhut Stadyumu sahne, sandalyelere karanfil bırakılması,25 Ağustos akşamı yapılan Zafer Yürüyüşüne katılanlara Karanfil Dağıtımı, 26 Ağustos’ta Kocatepe’de karanfil dağıtımı, 26 Ağustos’ta Yzb. Agah Efendi Şehitliğinde şehit mezarlarına karanfil bırakılması, 26 Ağustos’ta İl merkezinde yapılan Zafer Yürüyüşü sırasında karanfil dağıtılması, 28 Ağustos’a Anıtkaya Şehitliğinde şehit mezarlarına karanfil bırakılması sayılabilir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme