• Haberler
  • Spor
  • 2. Transfer Dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

2. Transfer Dönemi başladı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye genelinde takımlarını güçlendirmek isteyen tüm yöneticilerin beklediği 2. Transfer Dönemi dün başladı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başlamadan önce belirlenen 2. Transfer Dönemi'nde takımlar kolları sıvadı ve kadrolarına istedikleri oyuncuları almak için hazırlıklara başladı.Afyonkarahisar'da AFJET Afyonspor başta olmak üzere yapacağı transfer merakla beklenen takımlar bugünlerde arayış içinde. Kadrolarını ikinci yarıda daha da güçlendirmek isteyen [&hellip]

Türkiye genelinde takımlarını güçlendirmek isteyen tüm yöneticilerin beklediği 2. Transfer Dönemi dün başladı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başlamadan önce belirlenen 2. Transfer Dönemi’nde takımlar kolları sıvadı ve kadrolarına istedikleri oyuncuları almak için hazırlıklara başladı.
Afyonkarahisar’da AFJET Afyonspor başta olmak üzere yapacağı transfer merakla beklenen takımlar bugünlerde arayış içinde. Kadrolarını ikinci yarıda daha da güçlendirmek isteyen takımlar elinden geleni yaparak takviye için görüşmelere başladı.
Konuyla ilgili Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda “Kulüplerimizin  dikkatine” başlığı ile yazılı açıklama yapıldı. ASKF’den yapılan açıklamada, “Amatör futbolcuların 2. Transfer  Dönemi işlemleri 2 Ocak-16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Transfer yapmak isteyen kulüplerimizin belirtilen tarihleri göz önünde bulundurmaları önemle duyurulur” ifadesine yer verildi.

Bakmadan Geçme