2. Sanayi Kooperatifi'nde nöbet değişimi

Afyon 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2013 yılı ve 2014 yılı ilk 5 aylık olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 14 Haziran Cumartesi günü yapıldı. Kooeparetif Başkanı Mustafa Keser sağlık sorunları nedeniyle yönetimde yer almazken nöbeti Bekir Koçak’a devretti. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurul divanı Sedat Yeşilyurt’un başkanlığında, Muammer Arseven, İsmail Kaya, [&hellip]

2. Sanayi Kooperatifi’nde nöbet değişimi

Afyon 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2013 yılı ve 2014 yılı ilk 5 aylık olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 14 Haziran Cumartesi günü yapıldı. Kooeparetif Başkanı Mustafa Keser sağlık sorunları nedeniyle yönetimde yer almazken nöbeti Bekir Koçak’a devretti. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurul divanı; Sedat Yeşilyurt’un başkanlığında, Muammer Arseven, İsmail Kaya, Yakup Çavdar’dan oluştu

KESER: DESTEĞİ SÜRDÜRECEĞİM
Afyon 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi eski Başkanı Mustafa Keser toplantının açılış konuşmasını yaptı. Mustafa Keser, 8,5 yıllık görev süresi boyunca sanayi için güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirtti. Mevcut yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının göreve devam etme kararını desteklediğini söyleyen Keser; “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı ihtiyaç duydukları zaman destek olmayı sürdüreceğim. Uzun zamandır var olan ve tekrarlayan sağlık sorunlarım nedeniyle görevin başında daha fazla kalamayacağım. Arkadaşlarımın geçmişten beri edindikleri tecrübeleri kullanmalarına fırsat vermek istiyorum. Değerli arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi için genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
HALI YIKAMACILARIN MADDESİ İPTAL
Kooperatifin yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyet raporları tek tek okutulup tek tek oylanarak ibra edildi. Kooperatifin 2013 yılı ve 2014 yılı ilk 5 ay bilanço gelir gider cetveli ayrı ayrı okunarak oylama yapıldı. Gelir gider cetveli tek tek oylanarak ibra edildi. Yönetim ve denetim kurulları da ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Genel kurul gündeminin 8’nci maddesinde yer alan halı yıkamacıların yer talebinin görüşülmesi maddesi oybirliği ile iptal edildi.
TASFİYE KARARI ÇIKMADI
2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi birinci girişinde yer alan 8 bin 842,30 metrekarelik sosyal tesis alanı üzerine projelerde görüldüğü şekliyle yapılaşma sağlanması konusu görüşüldü. Sosyal tesis inşaatlarının yapımı için oybirliği ile yönetim kuruluna yetki verildi. Gündemin 10. maddesinde bulunan kooperatifin tasfiye edilmesi veya edilmemesine yönelik genel kurulda tasfiye kararı çıkmadı. Ancak ortaklar oybirliği ile yönetim kuruluna tasfiye kararının alınması için yetki verdiler.
GÖREV SÜRESİ ÜÇ YIL
Kooperatifin 2014 yılı genel giderleri için üye aidatlarının 10 TL olarak belirlendi. Yönetim ve denetim kurullarının 3’er yıllığına göreve seçilmesine karar verildi.
YENİ BAŞKAN KOÇAK
2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Koçak seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerinde; İsmail Çevrin, Halil Acar, Mehmet Çangal, Mustafa Tan görev aldı. Denetim kurulu üyeliklerinde ise; Hayati Altıntaş, Orhan Demir, Ramazan Çelik Göreve seçildi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme