2 otopark, 1 gayrimenkul ihalesi yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Şubat ayı içinde 3 ihale yapacak. İhalelerde, Emek Otoparkı ile Uzunçarşı Otoparkı'nın yeni işletmecileri belli olacak. Belediye'ye ait Akçin Mahallesi'ndeki bir gayrimenkul de 1 buçuk milyon liraya satılacak Afyonkarahisar Belediyesi, Şubat ayında 3 ihale gerçekleştirecek. 3 ihaleden birincisi, 12 Şubat'ta, saat 14'te yapılacak. 12 Şubat'taki ihale ile Millet Caddesi girişinden, Saraçlar Caddesi kesişimine [&hellip]

2 otopark, 1 gayrimenkul ihalesi yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Şubat ayı içinde 3 ihale yapacak. İhalelerde, Emek Otoparkı ile Uzunçarşı Otoparkı’nın yeni işletmecileri belli olacak. Belediye’ye ait Akçin Mahallesi’ndeki bir gayrimenkul de 1 buçuk milyon liraya satılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Şubat ayında 3 ihale gerçekleştirecek. 3 ihaleden birincisi, 12 Şubat’ta, saat 14’te yapılacak. 12 Şubat’taki ihale ile Millet Caddesi girişinden, Saraçlar Caddesi kesişimine kadar yolun sağ tarafı; Millet Caddesi kesişiminden, Basın Caddesi kesişimine kadar yolun sağ tarafı; Küçük Demirciler Caddesi, 24. Sokak ve 23. Sokak yolun sağ tarafındaki otoparkların işletmecisi belli olacak. İhalenin muhammen bedelinin KDV hariç 1 senelik 100 bin lira ve 66 araçlık olduğu kaydedildi.
EMEK OTOPARKI’NA
YILLIK 110 BİN
Afyonkarahisar Belediyesi’nin Emek Otoparkı ihalesi ise 19 Şubat’ta yapılacak. Eski Emek Tesisleri’nin bulunduğu bölgede kurulan otoparkı işletecek firma, 19 Şubat, saat 14’te gerçekleştirilecek ihaleyle belirlenecek. Emek Otoparkı’nın 1 yıllık KDV hariç muhammen bedeli ise 110 bin lira olarak tespit edildi. Emek Otoparkı’nın 49 araç kapasitesine sahip olduğu kaydedildi.
BİR BUÇUK
MİLYON LİRALIK SATIŞ
Belediye, Şubat ayı içinde bir de satış ihalesi düzenleyecek. 19 Şubat’ta, saat 14.20’de başlayacak ihale ile Akçin Mahallesi’nde bulunan ve oto pazarlama alanında kalan arsa vasıflı gayrimenkul satılacak. Satışın muhammen bedelinin 1 milyon 450 bin 572 lira, 50 kuruş olacağı açıklandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme