2 Milyon Metrekarelik Arazi Bolvadin'in Oldu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak başta olmak üzere Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'nın çabaları sonucu yaklaşık 15 yıldır sürüncemede kalan Organize Hayvancılık Bölgesi Projesi kapsamında 2 milyon metrekare arazi Bolvadin İlçesine kazandırıldı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak başta olmak üzere Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın özverili çalışmalarıyla hayata geçirilen Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi projesi hızla ilerlemeye devam ediyor. 

2 Milyon Metrekarelik Arazi Bolvadin'in Oldu

“EN KISA SÜREDE İLÇEMİZDE BİR DEĞER OLARAK KAZANDIRACAĞIZ”

Tarım Bakanlığı tarafından tahsisi onaylanan bu önemli proje için bugün Bolvadin Tapu Müdürlüğü'nde, Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve Meclis Üyesi İrfan Ertürk tarafından resmi imzalar atıldı. Başkan Aynacı, Bolvadin'in tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir merkez haline geleceğini belirterek, “Bu proje Bolvadin'imiz için ekonomik anlamda büyük bir adım. Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın destekleriyle Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Projesi'nde hızlı yol aldık.

2 Milyon Metrekarelik Arazi Bolvadin'in Oldu

Sayın Vekilimiz sayesinde bedelsiz bir şekilde iki milyon metrekare araziyi Bolvadin Halkına kazandırdık. 15 yıldır sürüncemede kalan tabelasına dahi dokunulmayan bu projeyi en kısa sürede, ilçemize büyük bir değer olarak kazandıracağız.

2 Milyon Metrekarelik Arazi Bolvadin'in Oldu

Her konuda yanımızda olan ve desteklerini hiç esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, MHP Bolvadin İlçe Başkanımız Mahmut Kızıltoprak’a, İl Genel Meclisi Üyemiz Mehmet Koyuncu’ya, Belediye ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

2 Milyon Metrekarelik Arazi Bolvadin'in Oldu

Bakmadan Geçme