• Haberler
  • Genel
  • 𔄚 milyon ağaca ulaşmak için çalışma başlattık”

𔄚 milyon ağaca ulaşmak için çalışma başlattık”

AK Parti Bolvadin ilçe Başkanı Carullah Kolay, 2 milyon ağaca ulaşmak için çalışma başlattıklarını kaydetti Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu aracılığıyla temin ettikleri 3 bin 500 fidanın toprakla buluştuğunu söyledi. Akasya, mahlep ve iğde fidanlarının ilçedeki hastane, cezaevi, askerlik şubesi, adliye, köy muhtarlıkları ve belde belediyelerine dağıtıldığını ifade eden [&hellip]

"2 milyon ağaca ulaşmak için çalışma başlattık"

AK Parti Bolvadin ilçe Başkanı Carullah Kolay, 2 milyon ağaca ulaşmak için çalışma başlattıklarını kaydetti

Kolay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu aracılığıyla temin ettikleri 3 bin 500 fidanın toprakla buluştuğunu söyledi.
Akasya, mahlep ve iğde fidanlarının ilçedeki hastane, cezaevi, askerlik şubesi, adliye, köy muhtarlıkları ve belde belediyelerine dağıtıldığını ifade eden Kolay, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ağaçlandırmada çevre ilçelere göre oldukça geride olan ilçemiz, AK Parti döneminde önemli mesafe alınmıştır. İlçemizin dört bir yanında ağaçlandırma seferberliği düzenleniyor. Dişli beldesinde 360 bin, Özburun beldesine 220 bin, Kemerkaya beldesine 75 bin, Büyük Karabağ beldesine 10 bin, Emirdağ yolu- Kutlu Kemerkaya arasına 112 bin, ilçemize bağlı köylerimize 15 bin, Çobanlar yolundaki Maliye Ormanı’na 3 bin 500 ağaç dikildi. Öte yandan ilçe merkezinde vatandaşlara da ücretsiz 10 bin fidan dağıtımı yapıldı.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Kolay, hedeflerinin 2 milyon ağaca ulaşmak olduğunu belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlerleyen zamanlarda Dipevler köyüne 235 hektar, Hamidiye köyünde de 430 hektarlık alan ağaçlandırılacak”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. (AA)

Bakmadan Geçme