• Haberler
  • Genel
  • 2. Küçük Sanayi’de çalışmalar son sürat

2. Küçük Sanayi’de çalışmalar son sürat

Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Birimi tarafından ihale edilen iş kapsamında bölgeye kilitli parke taşı döşeniyor. İlk etapta çarşı bölümü (lokanta, bakkal vs) olarak bilinen kısımda tamamlanan çalışmaların ardından şimdi de caddelere geçildi.Toplamda 45 bin 250 m2 alana döşenecek beton parkenin 5 bin m2’si [&hellip]

2. Küçük Sanayi'de çalışmalar son sürat

Afyonkarahisar Belediyesi’nin 2. Küçük Sanayi Sitesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Birimi tarafından ihale edilen iş kapsamında bölgeye kilitli parke taşı döşeniyor. İlk etapta çarşı bölümü (lokanta, bakkal vs) olarak bilinen kısımda tamamlanan çalışmaların ardından şimdi de caddelere geçildi.Toplamda 45 bin 250 m2 alana döşenecek beton parkenin 5 bin m2’si tamamlandı.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban çalışmaları yerinde inceledi. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk ile birlikte bölgede inceleme-lerde bulunan Başkan Çoban’ı 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser’de yalnız bırakmadı. Yönetim Kurulu ve çarşı esnafı adına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a şükranlarını sunan Mustafa Keser, sanayi sitesinin modern bir görünüme kavuşması için Afyonkarahisar Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların çarşı esnafı tarafından büyük bir takdirle karşılandığını ifade etti.
Yağmur suyu kâbus olmaktan çıktı
Yağan yağmurdan oluşan caddelerde ki su birikintileri de esnafın büyük sıkıntısı haline gelmişti. Bu sıkıntıya da el atan belediye yol kenarlarına yağmur oluğu ve su ızgaraları döşedi. Sanayi Sitesi’nde yağmur suları da artık rahatça tahliye edilebilecek.
Öte yandan Sınırlı Sorumlu Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri internet sayfalarında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban”http://m.kocatepegazetesi.com/”a Sanayi Sitesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür mesajı yayınlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme