2 devlet tek millet – Kocatepe Gazetesi

Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau ve Belçika Konsolosu Frank Felix Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı ziyaret etti. Emindağ ile Belçika arasında güçlü bağlar olduğunu kaydeden Başkan Pala, Belçika ile Türkiye’nin iki devlet tek millet olduğunu söyledi “SORUNLARAORTAK ÇÖZÜM ARANDI”Emirdağ ilçesi ziyaret etmelerinin görevlerini olduğunu kaydeden Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, “Emirdağ’ı ziyaret etmek bizim görevimiz. [&hellip]

2 devlet tek millet

Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau ve Belçika Konsolosu Frank Felix Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı ziyaret etti. Emindağ ile Belçika arasında güçlü bağlar olduğunu kaydeden Başkan Pala, Belçika ile Türkiye’nin iki devlet tek millet olduğunu söyledi

“SORUNLARA
ORTAK ÇÖZÜM ARANDI”
Emirdağ ilçesi ziyaret etmelerinin görevlerini olduğunu kaydeden Belçika’nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, “Emirdağ’ı ziyaret etmek bizim görevimiz. Emirdağlı vatandaşlarımız Belçika’da siyaset dahil birçok alanda önemli yerlere geldiler. Özellikle son jenerasyonun bu konuda daha atak olduğunu gözlemledim. Ülkelerimizin refahı biçin bu çok önemli. Tabi belediyeniz aracılığı ile halk ile buluşmak ve ilçenizi gezmek bizi mutlu edecek” dedi.
Trenteseau ziyaretin eğitim, Belçika ve Emirdağ arası evlilikler, vize alma, Emirdağ ekonomisi, Emirdağlıların hem Belçika’daki hem de ilçedeki nüfus durumları ve bunların oluşturduğu sorunlara ortak çözümler bulma açısından büyük önem taşadığını söyledi.
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ise Belçika ile Türkiye’nin iki devlet tek millet olduğunu ifade etti. Başkan Pala, Büyükelçi Trenteseau ve Belçika Konsolosu Frank Felix’e Emirdağ ilçesini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme