• Haberler
  • Spor
  • 2. Amatör'de Play-Off zamanı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör'de Play-Off zamanı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig'de şampiyon olan takımların yanı sıra üst lige terfi edecek iki takım daha var. Bu iki takımı da belirlemek üzere lig başlamadan önce ASKF'de toplantı salonunda yapılan istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapılmıştı. Yapılan bu toplantıda gruplarda birinci olan takımlar direkt olarak 1. Amatör Lige, ikinci olan takımlardan ise iki takımın kendi arasında [&hellip]

2. Amatör Lig’de şampiyon olan takımların yanı sıra üst lige terfi edecek iki takım daha var. Bu iki takımı da belirlemek üzere lig başlamadan önce ASKF’de toplantı salonunda yapılan istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapılmıştı. Yapılan bu toplantıda gruplarda birinci olan takımlar direkt olarak 1. Amatör Lige, ikinci olan takımlardan ise iki takımın kendi arasında oynayacağı Play-Off sonrasında 1. Amatör Lige terfi edeceği kararı alınmıştı. 2. Amatör Lig’de mücadele eden Yaylabağıspor, Serban Belediyespor, Döğer Belediyespor ve Evciler Belediyespor gruplarını şampiyon olarak tamamlamış ve 1. Amatör Lige terfi etmişti.
Futbol İl Tertip Komitesi’nin aldığı karar gereği Play-Off maçları Pazar günü oynanacak. Bu maçlarda Demirçevrespor ile Ayvalıspor mücadele edecek. İkinci Play-Off maçında ise Başmakçıspor ve Mahmutköyü 1453 Gençlikspor takımları karşı karşıya gelecek. Bu iki maçta kazanan takımlar direkt olarak 1. Amatör Lige terfi edecek.

Bakmadan Geçme