2. Amatör'de başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da 25 takımın katılımıyla yapılacak olan 2. Amatör Lig 4 Grup'ta başlayacak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilciği'nde yapılan toplantıda 25 kulüp yöneticisi katıldı. 4 grupta yapılacak maçlar Mart ayının son haftası başlaması, Mayıs ayında da bitmesi planlanıyor. Fikstür çekim toplantısına katılan 25 yöneticini aldığı karar gereği gruplarında şampiyon olan takımlar 1. Amatör Küme'ye terfi [&hellip]

2. Amatör’de başlıyor

Afyonkarahisar’da 25 takımın katılımıyla yapılacak olan 2. Amatör Lig 4 Grup’ta başlayacak

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilciği’nde yapılan toplantıda 25 kulüp yöneticisi katıldı. 4 grupta yapılacak maçlar Mart ayının son haftası başlaması, Mayıs ayında da bitmesi planlanıyor. Fikstür çekim toplantısına katılan 25 yöneticini aldığı karar gereği gruplarında şampiyon olan takımlar 1. Amatör Küme’ye terfi edecek. Play-Off müsabakaları yapılmayacak olan 2. Amatör Lig’de deplasmanda oynanacak.
2. Amatör Lig A Grubu’nda Topaçspor, Kayıhan, Döğer, Yaylabağı, Karşıyaka, Küçükhöyük ve Nuribey takımları yer alacak.
B Grubu’nda, Adilspor, Balçıkhisar, Erkmen, Demirçevre, Kumartaş ve Büyükkalecik takımları mücadele edecek.
C Grubu takımlarında özellikle Sandıklı’ya yakın ekiplerin olması dikkate alınırken kulüplerden biri kurayla belirlendi. Kura sonucu Sandıklı bölgesinde yer alacak Afyonspor Gençlik takımı olarak belirlendi. C Grubu’nun diğer takımları ise Sandıklı Örenkaya, Ballık, Sorkun, Evciler, Başmakçı ve Afyonspor Gençlik’den oluşuyor.
D Grubu’da ise Dereçine, Yeşilçiftlik, Eğitim Vakfı, Gebeceler, Işıklar ve Harb-İş takımlarından oluştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme