2. Amatör Lig bu hafta başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda fikstür belirleme ve istişare toplantısı yapılan 2. Amatör Lig bu hafta sonu oynanacak ilk maçlarla başlayacak. A Grubu'da Sandıklı Grubu'nda Reşadiyespor, Örenkayaspor, Başmakçıspor,  Hocalar Belediyespor, Yüreğil Alkimspor ve Evcilerspor karşı karşıya gelecek.B Grubu'nda Büyükkalecik Belediyespor, Ayvalıspor, Yeşilçiflikspor, Gebeceler Belediyespor, Bayatspor, Balçıkhisar Belediyespor ve Adilspor takımları yer alıyor.C Grubu'nda [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda fikstür belirleme ve istişare toplantısı yapılan 2. Amatör Lig bu hafta sonu oynanacak ilk maçlarla başlayacak. A Grubu’da Sandıklı Grubu’nda Reşadiyespor, Örenkayaspor, Başmakçıspor,  Hocalar Belediyespor, Yüreğil Alkimspor ve Evcilerspor karşı karşıya gelecek.
B Grubu’nda Büyükkalecik Belediyespor, Ayvalıspor, Yeşilçiflikspor, Gebeceler Belediyespor, Bayatspor, Balçıkhisar Belediyespor ve Adilspor takımları yer alıyor.
C Grubu’nda mücadele edecek takımları Küçükhüyük Belediyespor, Karaaslanspor, Harb-işspor, Afyonspor Gençlik, Topaçspor, Eğitim Vakfıspor, Kumartaşspor ve Düzağaç Belediyespor oluşturuyor.
D Grubu’nda ise Döğer Belediyespor, Kayıhan Belediyespor, Nuribey Belediyespor, Gazlıgöl Gençlikspor, Değirmenayvalıspor, Demirçevrespor ve Yaylabağıspor bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme