2. Amatör Lig başlıyor

Afyonkarahisar'da futbolun başladığı nokta olarak bilinen 2. Amatör Lig, hafta sonu oynanacak olan ilk maçlarla başlıyor   17 takımın 3 grupta mücadele edeceği 2. Amatör Lig'de şampiyon olan takımlar doğrudan 1. Amatör lige yükselecek. İkinci olan takımlar arasında tek devre lig usulü ile oynayacakları maçların ardından 1 takım daha 1. Amatör lige yükselecek. İkinci olan [&hellip]

Afyonkarahisar’da futbolun başladığı nokta olarak bilinen 2. Amatör Lig, hafta sonu oynanacak olan ilk maçlarla başlıyor

17 takımın 3 grupta mücadele edeceği 2. Amatör Lig’de şampiyon olan takımlar doğrudan 1. Amatör lige yükselecek. İkinci olan takımlar arasında tek devre lig usulü ile oynayacakları maçların ardından 1 takım daha 1. Amatör lige yükselecek. İkinci olan takımların oynayacağı maçlarda Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında Puanları eşit olan takımların derecelerinin belirlenmesinde kullanılan statü uygulanacak.
A Grubu’nda Sandıklı Reşadiyespor, Ayvalıspor, Çıkrık Gençlikspor, Afyonspor Gençlik, Taşoluk Belediyespor, Ahmetpaşaspor takımları mücadele edecek.
B Grubu’nda Adilspor, Beyyazı Belediyespor, Akçin Gençlikspor, Mahmutköyü Karakartal, Küçükhöyük Belediyespor ve Sülünspor yer alıyor.
C Grubu’nda da Topaçspor, Sinanpaşa Belediyespor, Değirmenayvalıspor, Çayırbağ Belediyespor ve Balçıkhisar Belediyespor takımları bulunuyor.

Bakmadan Geçme