2. Amatör Lig 24-25 Şubat'ta başlıyor

2'inci Amatör Lig'de mücadele edecek olan 21 takımın gruplarının belirlenmesi Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapıldı. Fikstür belirleme ve istişare toplantısına Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen ve 2. Amatör Lig'de mücadele edecek takımları yöneticileri katıldı.Takım yöneticilerine ASKF'nin, hakemlerin, İl Tertip [&hellip]

2’inci Amatör Lig’de mücadele edecek olan 21 takımın gruplarının belirlenmesi Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda istişare ve fikstür belirleme toplantısı yapıldı. Fikstür belirleme ve istişare toplantısına Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen ve 2. Amatör Lig’de mücadele edecek takımları yöneticileri katıldı.
Takım yöneticilerine ASKF’nin, hakemlerin, İl Tertip Komitesi ve Disiplin Kurulları’nın ne iş yaptığını anlatan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ligde yer alacak takımların birbirlerine karşı saygı ve sevgisinden ziyade, müsabakada görev alan hakemlere de saygılı olunmanın gerektiğini dile getirerek, tüm takımlara başarılar diledi. Ayrıca, Afyonkarahisar’daki hakem sayısının azlığına dikkat çeken Küçüksağrıcı, mahalle, köye ve beldelerde bulanan gençlerin hakem olmaları için teşvik edilmeleri gerektiğini aktardı.
GRUPLAR BELİRLENDİ
Başkan Küçüksağrıcı’nın konuşmasının ardından grup başı olan takımlar belirlenirken, toplantıya katılan takımların onayı ile Gazlıgöl ve Balçıkhisar takımları istedikleri A ve B Gruplarına alındı.
Ardından çekilen kuraya göre;
 A Grubunda, Adilspor, Mahmutköyü Ovamspor, Gazlıgölspor, Sülünspor, Sarıkköyspor, Büyükkalecikspor ve Güney Gençlik yer aldı.
B Grubunda;  Mahmutköyü 1453 Spor, Topaçspor, Tatarlıspor, Balçıkhisarspor, Nuribey Belediyespor, Sinanpaşa Ayvalıspor ve Taşoluk Belediyespor yer aldı.
C Grubunda; Hocalar Belediyespor, Reşadiyespor, Yüreğil Akimspor, Bayatspor, Akçinspor, Afyon Gençlik ve Ahmetpaşaspor yer aldı.
Grupların belirlenmesinden sonra statüsü belirlenen 2. Amatör Lig’in, 24-25 Şubat’ta başlaması planlanıyor. Çift devre lig usulüne ve deplasmanlı lige göre oynanacak ligin sonunda A, B ve C Grupları’nda ilk ikiye giren takımlar 1. Amatör Lige terfi edecek.

Bakmadan Geçme