2. Amatör Lig 149 golle başladı

Afyonkarahisar sporun tabanı olarak bilinen ve futbolun başlangıç noktası olan 2. Amatör Lig oynanan ilk hafta maçları ile başladı. Ligde 22 takım mücadele ettiği ligde 10 maçta 149 gol atıldı   Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ve 22 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Lig 10 maçla başladı. 149 golün atıldığı ligde en [&hellip]

Afyonkarahisar sporun tabanı olarak bilinen ve futbolun başlangıç noktası olan
2. Amatör Lig oynanan ilk hafta maçları ile başladı. Ligde 22 takım mücadele ettiği ligde 10 maçta 149 gol atıldı

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ve 22 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Lig 10 maçla başladı. 149 golün atıldığı ligde en çok gol 11 golle Çıkrık Gençlispor ile Gezlerspor arasındaki maçta atıldı. Çıkrık Gençlikspor, rakibini 10-1’lik skorla mağlup ederek B Grubu’nda 9 gol averajı ve 3 puanla liderliğe oturdu. Gezler ise grubun son sırasında -9 gol averajı ve 0 puanla yer aldı. Ligin en golle diğer iki maçında ise 8’er gol atıldı. Tatarlı Gençlikspor ile Seydiler Gençlikspor arasındaki maçı Seydiler 8-0 kazandı. 8 gollü diğer maçta ise Çakırköyspor 5-3 ile Sadıkbey 1923 Gençlikspor’u mağlup etti.
KUMARTAŞ FARKLI KAZANDI
2. Amatör lig C Grubu’nda mücadele eden Kumartaş 1986 Gençlikspor, kurulduğu ilk yıl olarak ilk maçında sahaya çıktı. İlk maçında Adilspor ile karşılaşan Kumartaş, dostluk çerçevesinde başlayan maçta Ali Özcan, Asım Can, Basri Özbek (2) ve Tugay Can ile 5 gol kaydetti. Adilspor ise Muhammet Çetin’in iki golü ile Kumartaş’a cevap verebildi. Kumartaş aldığı 3 puanla Seydiler Gençlikspor ile liderliği paylaştı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme