• Haberler
  • Genel
  • 2-0'dan 2-3'le alınan galibiyet – Kocatepe Gazetesi

2-0'dan 2-3'le alınan galibiyet – Kocatepe Gazetesi

Baştan sona çekişmeli bir şekilde geçen karşılaşmada 2-0'la geriye düşen Afyonkarahisar Belediyespor 2-3'lük skorla kazandı. Bu galibiyetle rakiplerine gözdağı veren Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı gözünü de şampiyonluğa dikti Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor voleybol takımı bu hafta T.F.L. Altekma takımına konuk oldu. Karşılaşmanın ilk setinden son setine kadar çok [&hellip]

2-0’dan 2-3’le alınan galibiyet

Baştan sona çekişmeli bir şekilde geçen karşılaşmada 2-0’la geriye düşen Afyonkarahisar Belediyespor 2-3’lük skorla kazandı. Bu galibiyetle rakiplerine gözdağı veren Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı gözünü de şampiyonluğa dikti

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor voleybol takımı bu hafta T.F.L. Altekma takımına konuk oldu. Karşılaşmanın ilk setinden son setine kadar çok çekişmeli performans sergileyen iki ekibin kazanan tarafı Afyonkarahisar Belediyespor oldu.
İlk sete alınan karşılıklı sayılarla başlanırken Afyonkarahisar Belediyespor 3 sayı ile geriye düştü. 18-15’lik skordan sonra üstünlüğü kaptırmayan Altekma takımı ilk seti 25-23’lük skorla önde tamamladı.
İkinci sette Afyonkarahisar Belediyespor ilk sayılarla öne geçti. Ev sahibi olmanın avantajını kullanan Altekma tekrar öne geçme şansını yakaladı ve 2 farklı skoru da elinde tutmayı bildi. İkinci setin sonunda yine 2 farklı skorla Altekma 26-24’le skoru 2-0’a taşıdı.
Üçüncü sette yorgunluk belirtilerini gösteren Altekma ilk sayılarda geriye düştü. Aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen Afyonkarahisar Belediyespor bu seti 20-25’le kazandı.
Dördüncü sette oyundan düşen Altekma fazla sayı üretemedi. Afyonkarahisar Belediyespor eşitliği yakalamak için yüklendi ve bu seti de 15-25’le kazanarak skorda eşitliği yakaladı. 2-2’lik skorla son sete başlanırken Afyonkarahisar Belediyespor 5. sette kondisyonunu göstererek rakibinin sayı üretmesine mani oldu. İlk sayılarda öne geçmeyi başaran Afyonkarahisar Belediyespor setin son anına kadar 2 sayılık farkla geldi. Son servisten önce 13-13’lük eşitlik oyuna hakim oldu. Afyonlu voleybolcular kullandığı servis sonrasında 13-14’lük üstünlüğü kazandı. Afyonkarahisar için maç sayısının oynandığı bu sırada Altekmalı oyuncular servis sonrası hata yaptı ve Afyonkarahisar Belediyespor maçın son sayısını alarak 13-15’le skoru 2-3’e taşıdı. Bu setin ardından tamamlanan maçta 2-0’la geriden gelen Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı maçı 2-3’lük skorla kazanmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme