1967 Afyon ilk maçını kaybetti

Eskişehir'de yapılan U-13 Grup müsabakalarına Afyonkarahisar şampiyonu olarak katılan 1967 Afyon Gençlikspor takımı baştan sona üstün oynadığı maçı 2-1'lik skorla kaybetti Eskişehir'de yapılan U-13 Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri'ne Afyonkarahisar'ın şampiyonu olarak katılan 1967 Afyon Gençlikspor takımı İstanbul temsilcisi Gürpınarspor'la karşılaştı. Ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlanan maçta yüzde 60'lık oranla topa sahip olan 1967 Afyon Gençlikspor [&hellip]

1967 Afyon ilk maçını kaybetti

Eskişehir’de yapılan U-13 Grup müsabakalarına Afyonkarahisar şampiyonu olarak katılan 1967 Afyon Gençlikspor takımı baştan sona üstün oynadığı maçı 2-1’lik skorla kaybetti

Eskişehir’de yapılan U-13 Türkiye Şampiyonası Grup Elemeleri’ne Afyonkarahisar’ın şampiyonu olarak katılan 1967 Afyon Gençlikspor takımı İstanbul temsilcisi Gürpınarspor’la karşılaştı. Ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlanan maçta yüzde 60’lık oranla topa sahip olan 1967 Afyon Gençlikspor takımı gerçekleşen 2 kontra atakla kalesinde 2 gol gördü. Oyuncuların yaptıkları hatalardan dolayı maçı 2-1’lik skorla kaybeden 1967 Afyon Gençlikspor oyuncularının pişmanlıkları gözlerinden okundu.
Eskişehir’e dün giden ve akşam saatlerinde geri dönen 1967 Afyon Gençlikspor takımının grubunda yer alan rakipleri İstanbul temsilcisi Gürpınarspor ve Uşak. Eskişehir’de iki grupta oynanan maçlarda diğer grupta Galatasaray, Konya ve Kütahya temsilcileri mücadele ediyor. 1967 Afyon Gençlikspor-Gürpınarspor maçını Altınordu yöneticileri de izlemek için Eskişehir’deydi.
Maçın ardından değerlendirmede bulunan 1967 Afyon Gençlikspor Teknik Direktörü Turan Saltık, “Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Yaptıkları iki kontra atakla 2 gol buldular. Beklediğimiz futbolu sahaya da yansıttık. Fakat oyuncularımızın maçın başından sonuna kadar iki hatası oldu. O iki hatada da kalemizde golü gördük. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme