1904 Rakımlı Dağda AK Parti'ye Vefa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Kumalar Dağı'nda AK Partili Mehmet Eldeniz'in AK Parti bayrağının yere düşmesini engellemeye çalışırken gördü. Yurdunuseven ve Şahin, hemen bulundukları araçtan inip Mehmet Eldeniz'in yanına gitti

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
1904 Rakımlı Dağda AK Parti'ye Vefa

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Şuhut’taki programların ardından Hocalar’a geçerken Kumalar Dağı Çakmaktepe geçidinde Mehmet Eldeniz’in AK Parti bayrağının yere düşmesini engellediğini gördü. 

Hemen araçtan inip Mehmet Eldeniz’in yanına giden Yurdunuseven ve Şahin, Mehmet Eldeniz’e yardımcı oldu. Milletvekili Yurdunuseven, “Vefaya 1904 rakımlı Kumalar Dağında rastladık. Şuhut ilçemizden Hocalar ilçemize geçerken Kumalar Dağı Çakmaktepe geçidinde bir vatandaşımızın AK Parti bayrağımıza sahip çıkması bizleri gururlandırdı.

Mehmet Eldeniz ağabeyimizle hem yola düşen AK Parti bayrağımızı katladık hem de güzel bir sohbet gerçekleştirdik. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan davasına sahip çıkan vefalı hemşehrilerimize selam olsun” dedi. 

Mehmet Eldeniz de “Bayrağı yere düşürmedik. Bu bayrağı eve götüreceğim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmadıktan sonra bizim işimiz olmaz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme