• Haberler
  • Genel
  • 19 Mayıs’ta Kocatepe’yi gezdiler – Kocatepe Gazetesi

19 Mayıs’ta Kocatepe’yi gezdiler – Kocatepe Gazetesi

Çağdaş Gençlik Toplululğu Eş Başkanı ve Tıp Fakültesi Öğrencisi H. İlhan Aydoğdu milli mücadelenin başladığı topraklara 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde ziyertte bulunmanın heyecanını dile getirdi. Aydoğdu, “Türk gençliği olarak bu vatan için can veren şehitlerimizi ve Kocatepe’yi, Dumlupınar’ı ziyaret etmek, arkadaşlarımıza tanıtmak uygun olur diye düşündük ve böyle bir gezi organize ettik” dedi. [&hellip]

19 Mayıs'ta Kocatepe'yi gezdiler

Çağdaş Gençlik Toplululğu Eş Başkanı ve Tıp Fakültesi Öğrencisi H. İlhan Aydoğdu milli mücadelenin başladığı topraklara 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde ziyertte bulunmanın heyecanını dile getirdi. Aydoğdu, “Türk gençliği olarak bu vatan için can veren şehitlerimizi ve Kocatepe’yi, Dumlupınar’ı ziyaret etmek, arkadaşlarımıza tanıtmak uygun olur diye düşündük ve böyle bir gezi organize ettik” dedi.
Milli Parklar Alan Klavuzu Hasan Özpunar’ın rehberlik yaptığı gezide gençler sırasıyla Şuhut Atatürk Evi, Kocatepe, Yüzbaşı Agâh Şehitliği ve Dumupınar civarında bulunan anıt ve şehitlikleri gezip görme fırsatı buldular.

Bakmadan Geçme