Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’a özel etkinlik

19 Mayıs’a özel etkinlik

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörlerince dün Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında evlerinden çıkamayanlar için iki ayrı site bahçesinde spor etkinliği düzenlendi. Site sakinleri spor hareketlerine balkonlarından ve sosyal mesafe kuralı çerçevesinde bahçede eşlik etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı arifesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından il merkezinde bulunan Afdora Sitesi ile Uydukent’de bulunan Şahin Suits Sitesi sakinlerine site bahçelerinde spor hareketleri yaptırıldı.
Korona virüs salgının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek, sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltmak amacıyla Gençlik Haftası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında evlerinden çıkamayanlar için ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerince bir egzersiz programı hazırlandı. Hazırlanan program dün öğleden sonra önce il merkezindeki Afdora Sitesi ardından Uydukent’te bulunan Şahin Suits Sitesi’nde gerçekleştirildi. Bu etkinlikle evlerinde hareketsiz kalan vatandaşların site bahçesinde sosyal mesafe kuralı ve maskeli olma şartları gözetilerek, balkonlardan spor hareketlerini yapmaları sağlandı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün facebook, instagram, youtube sosyal medya hesaplarından egzersiz programlarının takip edilebiliyor. Egzersiz programını uygulayan antrenörler katılımcılara evde kalırken hareketsiz kalmamaları tavsiyesinde bulundu.
Burcu AYDIN’ın Haberi.