Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’a çifte kutlama

19 Mayıs’a çifte kutlama

Bugün yurt genelinde kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Afyonkarahisar’da iki ayrı alanda düzenlenecek törenlerle kutlanacak

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bugün sabah saat 10.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kocatepe Anıtında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak.
Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından törene katılan Şube Müdürleri ve Antrenörler tarafından saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okunarak ay yıldızlı Türk Bayrağı göndere çekilecek. Tören Covid-19 pandemisine yönelik alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleştirilecek. İlk program öğleden sonra saat 13:00’de Uydukent Zafer Sitesi’nde başlayacak. Burada ki törende; Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunacak.
Törenin sunumunu Ali Çağlar Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Atay yapacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci tarafından yapıldıktan sonra Atay tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okunacak. Ardından tören alanında bulunan katılımcılar tarafından Gençlik Marşı okunacak. Gönüllü Gençlik Lideri Ahmet Berat Taybaş’da Gençliğin Ata’ya Cevabını okuyacak. İnce Efeler ekibi tarafından Aşuk-Maşuk gösterisi, Afyon Cimnastik ekibi tarafından Cimnastik gösterisi yapılacak. Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları ekibi tarafından Halk Oyunları gösterisi sunulacak. Gençlik Merkezi müzik ekibi tarafından Canlı Müzik dinletisi ardından saat 14:00’de bayram töreninin kapanış seremonisi yapılacak.
Aynı bayram programı öğleden sonra saat 16:00’da Harbiş Berra Sitesi önünde başlatılıp saat 17:00’ye kadar tamamlanacak. Törenler Covid-19 pandemisine yönelik alınan tedbirler doğrultusunda gerçekleştirilecek.