19 Lise Müdürü ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar Merkez Atatürk Lisesinde Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Kapsamında II. Grup İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tuğlu başkanlığında Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı 19 Genel Lise Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi Toplantıya Koordinatör Okul Müdürü Olarak Atatürk Lisesi Müdürü Muhtar Demirci ev sahipliği yaptı. Toplantıya Merkez Fatih Lisesi ,Bolvadin Lisesi, Davulga Lisesi, Dinar Lisesi, Dinar Tatarlı [&hellip]

19 Lise Müdürü ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar Merkez Atatürk Lisesinde Ortaöğretimde Akıllı Adımlar Kapsamında II. Grup İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tuğlu başkanlığında Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı 19 Genel Lise Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi

Toplantıya Koordinatör Okul Müdürü Olarak Atatürk Lisesi Müdürü Muhtar Demirci ev sahipliği yaptı. Toplantıya Merkez Fatih Lisesi ,Bolvadin Lisesi, Davulga Lisesi, Dinar Lisesi, Dinar Tatarlı Lisesi ,Döğer Lisesi, Emirdağ Lisesi, Hocalar Lisesi, İhsaniye Lisesi,Karaadilli Lisesi, Kızılören Lisesi, Salar Lisesi, Sandıklı Lisesi, Sultandağı Lisesi, Şuhut Lisesi Müdürlerinin katıldı.
Yapılan toplantıda Afyonkarahisar’da uygulanan ‘Bir Fincan Kahve; Okuma Saati ve Akıllı Adımlar Projeleri’nin titizlikle uygulandığı belirtilerek, okulların kendilerine ait uygulamış oldukları projeler paylaşıldı. Öğrenci Çalışma ve Takip Ajandası, Kariyer Günleri, Sosyal Etkinlik Yılı, Okul-Veli Elele Başarılı Günlere’ projeleri takdirle karşılandı.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tuğlu Okul ihtiyaç teklifleri, bakım ve onarımlarla ilgili bilgi vererek okul müdürlerinin destekçisi olduğunu belirtti ve öğretmenliğin ve Okul Yöneticiliğinin diğer yönetim görevlerine göre daha özel bir görev olduğunu hatırlattı.

Bakmadan Geçme