19 Ekim'den sonra ilk mağlubiyet

AFJET Afyonspor ligde ilk yenilgisi 12 Ekim'de Pamukkalespor'a karşı aldı ve bir hafta sonra da kendi evinde ağırladığı Bodrumspor'a mağlup olmuştu. 19 Ekim'de aldığı mağlubiyetten sonra ilk defa bu hafta mağlup olan AFJET Afyonspor Sarayköyspor'a 1-0'la mağlup oldu Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor Denizli temsilcisi Sarayköyspor'a 1-0'la mağlup oldu. Bölgesel Amatör [&hellip]

19 Ekim’den sonra ilk mağlubiyet

AFJET Afyonspor ligde ilk yenilgisi 12 Ekim’de Pamukkalespor’a karşı aldı ve bir hafta sonra da kendi evinde ağırladığı Bodrumspor’a mağlup olmuştu. 19 Ekim’de aldığı mağlubiyetten sonra ilk defa bu hafta mağlup olan AFJET Afyonspor Sarayköyspor’a 1-0’la mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a 1-0’la mağlup oldu. Bölgesel Amatör Lig’de Pamukkalespor deplasmanında aldığı ilk mağlubiyetin sonrasındaki hafta ikinci mağlubiyetini de Lider Bodrumspor’a karşı almıştı. Alınan üçüncü mağlubiyet ise Denizli temsilcisi Sarayköyspor’a karşı oldu.
Bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Pamukkalespor’un hazırlarına bugün başlayacak olan AFJET Afyonspor rövanş maçını kazanmanın planlarını yapacak. Güne Sarayköy maçının kritiği ile başlayacak olan Jetler görüş alış verişinden sonra idman yapacak. Rövanş maçının önemli olduğunun farkında olan Jetler bu hafta galibiyet için ellerinden gelecek her şeyi yapacaklarını ifade etti.
Eğirdirspor deplasmanında berabere kalan Uşak Sportif Gençlikspor’da puan kaybına uğradı ve haftayı 1 puanla kapattı. Jetlerin mağlubiyet aldığı ve Uşak’ın berabere kaldığı bu hafta da Lider Bodrumspor aradaki puan farkını Jetlerle 7’ye Uşak’la 8’e çıkarmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme