17’inci yılı kutladılar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar internet basınının öncülerinden, Afyonkarahisar’ın ilk haber portalı afyonhaber.com 17’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.Ömer Elçi ve İdris Özek’in öncülüğünde 2002 yılında yayın hayatına başlayan afyonhaber.com şehrin en çok takip edilen haber siteleri arasında yer alıyor. afyonhaber.com’un sahipliğini üstlenen Duygu Elçi dün Hıdırlık Seyir Restorant’ta yapılan kutlama programında yaptığı konuşmada “Millî, ilkeli, tarafsız ve hızlı haberciliğin web [&hellip]

Afyonkarahisar internet basınının öncülerinden, Afyonkarahisar’ın ilk haber portalı afyonhaber.com 17’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.
Ömer Elçi ve İdris Özek’in öncülüğünde 2002 yılında yayın hayatına başlayan afyonhaber.com şehrin en çok takip edilen haber siteleri arasında yer alıyor. afyonhaber.com’un sahipliğini üstlenen Duygu Elçi dün Hıdırlık Seyir Restorant’ta yapılan kutlama programında yaptığı konuşmada “Millî, ilkeli, tarafsız ve hızlı haberciliğin web adresi parolasıyla yayınını sürdüren, Afyonkarahisar’ın ilk haber portalı afyonhaber.com’un 17. kuruluş yıldönümünde siz değerli meslektaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. haber portalımızın çalışmaları kurulduğu günden bu yana süren ilkeler doğrultusunda devam edecektir” dedi.
afyonhaber.com’un kurucusu Ömer Elçi ise 17 yılda acı-tatlı bir çok olaya tanık olduklarını belirterek, “Görevimizi gençlere devrettik. Haber portalımızın hızlı ve doğru habercilik alanındaki çalışmaları geçmişte olduğu gibi bundan sonra devam edecektir” dedi.
Konuşmaların ardından afyonhaber.com ailesi tarafından pasta kesilerek katılımcılara ikramda bulunuldu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme