• Haberler
  • Genel
  • 17.6 trilyondan açık artırmada – Kocatepe Gazetesi

17.6 trilyondan açık artırmada – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi alanı TOKİ tarafından satışa çıkarıldı. Açık artırma ile yapılacak olan satışın muhammen bedeli 17.6 trilyon olarak açıklandı Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi'nin Zafer Mahallesi, Kurtuluş caddesi üzerinde bulunan binası ile arazisinin yeni müze yapımı karşılığında TOKİ'ye devri yapılmıştı. Afyon-İzmir yolu çıkışındaki yeni Müze inşaatı hızla devam ederken, eski müze alanının satış süreci de başladı. [&hellip]

17.6 trilyondan açık artırmada

Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi alanı TOKİ tarafından satışa çıkarıldı. Açık artırma ile yapılacak olan satışın muhammen bedeli 17.6 trilyon olarak açıklandı

Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’nin Zafer Mahallesi, Kurtuluş caddesi üzerinde bulunan binası ile arazisinin yeni müze yapımı karşılığında TOKİ’ye devri yapılmıştı. Afyon-İzmir yolu çıkışındaki yeni Müze inşaatı hızla devam ederken, eski müze alanının satış süreci de başladı.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından özel bir müzayede firması aracılığıyla yapılacak olan arazi satışları ilana çıktı. Türkiye’nin bir çok yerindeki arazilerle birlikte Müze alanının satışı da 28 Şubat 2013 Perşembe günü saat 14.00’de İstanbul Yenibosna’daki Eskidji’nin satış merkezinde gerçekleşecek. Satış işlemi Ankara TOKİ Salonu’nda da canlı bağlantı ile izlenecek.
Afyonkarahisar’ın Zafer Mahallesi’nde bulunan toplam 8780 metrekarelik müze arazisi konut, ticaret, sosyo-kültürel özel proje alanı olarak 17 milyon 618 bin 146 TL’den satışa çıkartılacak. Satışta vade avantajları da sunulacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme