󈬀 Nisan’da halkımız hayır diyecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Bayat İlçe Örgütü üyeleri ile birlikte Bayat’ta ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Köksal, “Biz milletvekili olarak halkımızı uyarma görevimizi yerine getiriyoruz. İnanıyorum ki halkımız, 16 Nisan’da hayır diyecek” şeklinde konuştu.YASAMA, YARGI, YÜRÜTME TEK ADAMA BAĞLI OLACAKÖnerilen Anayasa Değişikliği Paketi’nin Türkiye’yi geri götüreceğini kaydeden Köksal, “Bir kişi düşünün. [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP Bayat İlçe Örgütü üyeleri ile birlikte Bayat’ta ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Köksal, “Biz milletvekili olarak halkımızı uyarma görevimizi yerine getiriyoruz. İnanıyorum ki halkımız, 16 Nisan’da hayır diyecek” şeklinde konuştu.
YASAMA, YARGI, YÜRÜTME TEK ADAMA BAĞLI OLACAK
Önerilen Anayasa Değişikliği Paketi’nin Türkiye’yi geri götüreceğini kaydeden Köksal, “Bir kişi düşünün. Yasama da ona bağlı, yürütme de ona bağlı, yargı da ona bağlı. Ülkede ağzından çıkan her şey kanun olacak. Bu değişiklik, en çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a zarar verecek. Çünkü Cumhurbaşkanı hata yaptığında, ‘Buradaki hareket yanlış’ diyebilecek kimse kalmayacak. Türkiye, yapboz tahtası değildir” ifadelerini kullandı.
ERGENEKONCU İLAN ETMİŞLERDİ
Köksal, şöyle devam etti:
“2010 referandumunda Cumhuriyet Halk Partisi ‘Hayır’ dedi ve ‘Evet’ çıkması durumunda Türkiye’nin yargısının siyaseten bağımlı hâle geleceğini ifade ediyordu. O zaman ‘Hayır’ diyenlere ‘Ergenekoncu’ yaftası yapıştırılmaya çalışılıyordu. Biz o zaman ‘Ergenekon denilen dava, bir kumpastır, bir tertiptir’ dediğimiz zaman, FETÖ’ye muhterem Hocaefendi diye methiyeler dizenler, ‘Ergenekon gerçektir’ diyordu. Aradan 7 yıl geçti. Şimdi ‘Hayır’ diyenleri FETÖ’cü ilan etmek istiyorlar. Halkımız bunun farkında. İçimiz rahat, 16 Nisan, Türkiye için önemli bir demokrasi mücadelesinin başlangıcı olacak.”

Bakmadan Geçme