1500 kişiye kırtasiye yardımı yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi tarafından maddi durumu yetersiz olan ailelere kırtasiye yardımı yapıldı.        Maddi durumu yetersiz olan ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yardım alan öğrencilere 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Başkan Çoban toplam bin 500 öğrenciye dağıtılan kırtasiye yardım paketinin içerisinde çantadan deftere, kalemden silgiye kadar bir yıl boyunca kullanabilecekleri [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi tarafından maddi durumu yetersiz olan ailelere kırtasiye yardımı yapıldı.        
Maddi durumu yetersiz olan ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yardım alan öğrencilere 2017-2018 eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Başkan Çoban toplam bin 500 öğrenciye dağıtılan kırtasiye yardım paketinin içerisinde çantadan deftere, kalemden silgiye kadar bir yıl boyunca kullanabilecekleri birçok eğitim araç ve gerecinin yer aldığını söyledi.
Çoban; “İhtiyaç sahiplerine mahallerinde yemek dağıtımında bulunuyor ve her 3 ayda bir düzenli olarak gıda paketi dağıtıyoruz. Yine her yıl eğitim öğretim yılının başında, miktarı arttırmak suretiyle bugün burada olduğu gibi kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bilindiği gibi devletimiz kitaplarını ücretsiz veriyor biz de diğer kısmını tamamlıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme