15 yıllık muhtar, göreve yeniden talip

İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, 15 yıldır sürdürdüğü muhtarlık vazifesine yeniden aday oldu İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, 1999 seçimlerinde kazandığı muhtarlık gö-revini 15 yıldır bırakmadı. Özgür, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimlerde yeniden aday oldu. 15 yıl önce mahalle sakinlerinin destekleri ile muhtar olduğunu belirten Özgür, '1999 seçimlerinde mahallelinin isteği üzerine muhtar oldum. Daha [&hellip]

15 yıllık muhtar, göreve yeniden talip

İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, 15 yıldır sürdürdüğü muhtarlık vazifesine yeniden aday oldu

İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özgür, 1999 seçimlerinde kazandığı muhtarlık gö-revini 15 yıldır bırakmadı. Özgür, 30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimlerde yeniden aday oldu. 15 yıl önce mahalle sakinlerinin destekleri ile muhtar olduğunu belirten Özgür, “1999 seçimlerinde mahallelinin isteği üzerine muhtar oldum. Daha önce esnaftım. Muhtar olduktan sonra esnaflığı bıraktım. Şu anda karşımda bir tane aday var. Muhtarın partisi olmaz, muhtarın kalbinde bir partisi vardır ama bunu vatandaşa yansıtmaz. Bazı siyasi partiler karşımıza aday çıkardılar. 2009 seçimlerinde 1000 küsur oy almıştım. Bu seçimde de halkın teveccühünü bekliyoruz” dedi.
TALEPLERİ İLETECEĞİZ
Seçildiği günden bu yana yerel yöneticilerle iyi bir iletişim hâlinde olduklarını hatırlatan Özgür, “Belediye Başkanımız mahallemize hizmet etti. Sağlık Ocağı-Aile Hekimliği için başvuracağız. Mahallemizde Kur’an Kursu talebi var. Bunu ileteceğiz. Seçilen belediye başkanları ile sorunumuz olmadı. Biz mahallelinin sesini yöneticilerimize ilettik. Yöneticilerimiz de genel olarak bizi kırmadılar, ellerinden gelen yardımı yaptılar, desteği verdiler. Mahallemizde pazaryeri kuruldu, iki tane güzel park yapıldı. Mahallemiz ne talep ettiyse ilettik” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme