• Haberler
  • Gündem
  • 󈫿 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” – Kocatepe Gazetesi

󈫿 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız” – Kocatepe Gazetesi

Anıtpark önünde açılışı gerçekleştirilen 'Milli İradenin Yükselişi' konulu fotoğraf sergisinde 15 Temmuz darbe kalkışması gecesi ve sonrasında yaşananlar etkin şekilde anlatılıyor.FOTOĞRAFSERGİSİ AÇILDIAdalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Genel Merkezi Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı'nca organize edilen 15 Temmuz darbe kalkışması gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisi AK Parti İl Başkanlığı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının öncülüğünde [&hellip]

Anıtpark önünde açılışı gerçekleştirilen “Milli İradenin Yükselişi” konulu fotoğraf sergisinde 15 Temmuz darbe kalkışması gecesi ve sonrasında yaşananlar etkin şekilde anlatılıyor.
FOTOĞRAF
SERGİSİ AÇILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)  Genel Merkezi Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı’nca organize edilen 15 Temmuz darbe kalkışması gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisi AK Parti İl Başkanlığı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının öncülüğünde açıldı. Sergi açılışında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı İsmail Gelişgen, serginin hayırlı olmasını, 15 Temmuz kalkışmasında yaşananları ve sonrası unutmadıklarını ve asla unutturmayacaklarını söyledi.
“ÜLKEMİZE
SAHİP ÇIKTIK”
İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Salih Sel, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında milletin vatanına, bayrağına ve ezanına sahip çıktığını belirtti. Milletin 15 Temmuz gecesi haince bir saldırıya maruz kaldığını vurgulayan Sel; “Hamdolsun ki vatandaşlarımız bayrağına, vatanına ve ezanına sahip çıktı. Darbe girişiminde bulunanlara gereken dersi milletimiz tarafından verildi. Bu hainlerin gerçek yüzünü görmüş olduk. 27 gün boyunca milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tutarak, halkımızla birlikte ülkemize sahip çıktık. 7’den 77’ye binlerce vatandaşımız meydanları boş bırakmadı. Bundan dolayı meydanları boş bırakmayan halkımıza teşekkür ediyorum. Fotoğraf sergisinin de hain saldırıyı hatırlatması acısından önemli olduğunu düşünüyorum. Serginin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLAR
DÜZENLİ SERGİLENECEK
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 15 Temmuz darbe kalkışma gecesini ve sonrasını unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını kaydetti. Anıtpark önünde Afyonkarahisar’lılarla Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen fotoğraf sergisini açmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Yurdunuseven; “Sergimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu fotoğraf sergi iki gün boyunca ziyarete açık kalacak. Ayrıca Kurban bayramı sonrası 16-17 ve 18 Eylül tarihleri arasında da sergimiz açık kalacak. Bizim buradaki amacımız 15 Temmuz gününü unutturmamak ve vatandaşımıza bunu hatırlatmaktı. İnşallah ‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergimiz düzenli olarak devam edecek” şeklinde konuştu.
15 TEMMUZ
ŞEHİTLERİ HATIRLATMASI
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 15 Temmuz şehitleri için başlatılan yardım kampanyasına Afyonkarahisar halkının destek olması çağrısında bulundu. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Özellikle halkımıza seslenmek istiyorum; 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma günü bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın özellikle 1507’e bir SMS göndererek, yardım edebileceklerini veya diğer bankalardaki hesaplara bağışta bulunabileceklerini bu vesile ile hatırlatmak istiyorum. Halkımızdan 15 Temmuz Şehitlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Yardım eden vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile de fotoğraf sergimizin hayırlı olmasını diliyorum.” Sergi kurdelenin kesilmesi ile açıldı. Sergi açılışına; AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İGM Başkanı Salih Sel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile gençlik kolları üyeleri katıldı. >> Burcu AYDIN’ın haberi.

Bakmadan Geçme