• Haberler
  • Gündem
  • '15 Temmuz'daki vahşeti gördük' – Kocatepe Gazetesi

'15 Temmuz'daki vahşeti gördük' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak'ın da aralarında bulunduğu 81 şehrin birlik başkanları ile 13 konfederasyon başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle lanetlediklerini ifade ettiler. Afyonkarahisar ESOB Başkanı Abdülkadir Konak,  15 Temmuz gecesi  FETÖ terör örgütüne ait hainlerin bombaladıkları yerleri gördüklerini söyledi. Milli [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ın da aralarında bulunduğu 81 şehrin birlik başkanları ile 13 konfederasyon başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret ederek 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle lanetlediklerini ifade ettiler. Afyonkarahisar ESOB Başkanı Abdülkadir Konak,  15 Temmuz gecesi  FETÖ terör örgütüne ait hainlerin bombaladıkları yerleri gördüklerini söyledi. Milli İrade’nin temsil edildiği Meclis’i bombalayan hainleri kesinlikle en ağır cezaya çarptırılmasını isteyen Konak “Her vatandaşımız buraya gelerek hainlerin yaptıklarını gözleriyle görmelidir” dedi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “15 Temmuz darbesiyle darbelere Fatiha dedik, bundan sonra darbe yok” dedi.
Kahraman, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile yönetim-denetim kurulları ile mesleki eğitim kurullarından oluşan heyeti, TBMM Tören Salonu’nda kabul etti. Kahraman, burada yaptığı konuşmada, çok üzücü bir darbe girişimi yaşadıklarını söyledi.
Milletin 20 saatte o badireyi atlattığını anlatan Kahraman, “Kim bilir ne kadar zaman olmuştu hazırlıkları? Herhalde epey fazlaydı. Bazı ülkeler, üzüntü beyanlarını belirtiyorlar, mektup yazıyorlar. Acaba üzüntüleri, böyle bir darbeye maruz kalmış Türkiye için mi, yoksa bu kadar hazırlıkları boşa gitti diye mi? Hazırlıkları boşa gitti” diye konuştu.
TBMM Başkanı Kahraman, daha sonra TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet, daha sonra Meclis’in bombalanan yerlerinde de incelemede bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme