15 Temmuz'da demokrasi nöbeti tutulacak

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç yıl aradan sonra Genel Başkanlığı'nda düzenlenen AK Parti İl Başkanları Toplantısını Gazeteniz Kocatepe'ye değerlendirdi.DEMOKRASİ ZAFERİ KUTLANACAKYurdunuseven, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'dan da İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ile İl Başkanları Toplantısına katıldıklarını belirtti. Yurdunuseven [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç yıl aradan sonra Genel Başkanlığı’nda düzenlenen AK Parti İl Başkanları Toplantısını Gazeteniz Kocatepe’ye değerlendirdi.
DEMOKRASİ ZAFERİ KUTLANACAK
Yurdunuseven, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’dan da İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ile İl Başkanları Toplantısına katıldıklarını belirtti. Yurdunuseven; “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız ülke gündemini değerlendirdi. Daha sonra partimizin Genel Başkan Yardımcılarından Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal, 15 Temmuz demokrasi zaferi kutlamaları ile ilgili bir sunumda bulundu. 15 Temmuz’un yıldönümünde illerde programlar var. Birde Sayın Cumhurbaşkanımızın Ankara ve İstanbul’da katılacağı şahsi programlar olacak” dedi.
AFYON MEYDANI DOLACAK
15 Temmuz’un yıldönümünde Afyonkarahisar teşkilatı olarak demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini bildiren Yurdunuseven; “15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece de gece yarısı Afyonkarahisar’da düzenleyeceğimiz program çerçevesinde demokrasi nöbeti tutarak meydanları dolduracağız. 15 Temmuz yıldönümünde yine bir demokrasi nöbeti tutularak demokrasi zaferini inşallah kutlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız bir yıl önce 15 Temmuz tarihinde saat 02.42’de TBMM’nin bombalandığı saatte tüm Türkiye’ye seslenecek. Geçmişteki demokrasi nöbetlerimizde olduğu üzere sabah namazını da topluca kıldığımız bir nöbeti tutacağız. Demokrasi zaferinin yıldönümünde milli egemenlik refleksini diri tutacağız. Bu törenler her yıl düzenlenecek. Kutlamalar Cumhurbaşkanımızın riyasetinde yapılacak. Biz de inşallah teşkilat olarak tam kadro bu kutlamalara katılacağız” diye konuştu.
KONGRE TAKVİMİ BAŞLAYACAK
AK Parti İl Başkanları Toplantısının verimli bir toplantı olduğunu dile getiren Yurdunuseven şunları söyledi:
“Verimli bir İl Başkanları Toplantısı idrak ettik. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımızdan Teşkilat Başkanımız Mustafa Taş, kongre süreci ile ilgili bir sunum yaptı. İnşallah kongrelere beldelerden başlıyoruz. 4 Temmuz Çarşamba günü itibariyle delegeler askıya çıkacak. Akabinde de 4-5 Ağustos tarihlerinde de ilçe delege askı sürecinin başlayacağını hatırlıyorum. Net tarihi tekrar kamuoyu ile paylaşacağız. Beldelerin ardından ilçeler başlayacak. Kasım ayında da illerin kongre süreci başlayacak. İlçeleri biz teklif ediyoruz. Onay gelince program çerçevesinde yapıyoruz. Ama il kongrelerini genel merkezimiz planlıyor. Çünkü büyük illerin kongrelerine Sayın Cumhurbaşkanımız katılmaya gayret edecek. Diğer illere de Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımızın bir program çerçevesinde katılımlarını bekliyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme