15 Temmuz Voleybol Turnuvası tamamlandı

Yaklaşık 20 gün süren '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Voleybol Turnuvası' birbirinden güzel ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Birlik, beraberlik ve dostluğun ön planda olduğu turnuvada takımlar centilmence mücadele verdi. 17 takımın katıldığı turnuva tek devreli eleme sistemine göre oynandı. Finale çıkan Doğa Koleji ve Şuhut Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyon Lisesi Spor Salonu'nda [&hellip]

Yaklaşık 20 gün süren “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Voleybol Turnuvası” birbirinden güzel ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Birlik, beraberlik ve dostluğun ön planda olduğu turnuvada takımlar centilmence mücadele verdi. 17 takımın katıldığı turnuva tek devreli eleme sistemine göre oynandı. Finale çıkan Doğa Koleji ve Şuhut Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyon Lisesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. İki takımın da taraftarlarının tezahüratlarıyla büyük destek verdiği mücadele, büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk seti Şuhut kazanırken, Doğa Koleji oyuna ağırlığını koyarak ikinci seti 26-24 kazandı. Devam eden karşılaşmanın üçüncü ve dördüncü setini de küçük farklarla kazanan Doğa Koleji maçı 3-1 alarak turnuva şampiyonu oldu. Şuhut Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci olurken, İhsaniye Karacaahmet İlköğretim Kurumu üçüncü oldu.
KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Oynanan final maçının ardından düzenlenen kupa töreninde Voleybol İl Temsilcisi İrfan Başpınar’a ve Afyon Lisesi Müdürü Turgay Bingül’e turnuvaya verdikleri desteklerden dolayı, Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul tarafından plaket takdim edildi. Kupa töreninde üçüncü İhsaniye Karacaahmet İlköğretim Kurumu’na kupasını Turnuva Tertip Komitesi üyelerinden Emine Efiloğlu Anaokulu Müdürü Ramazan Yıldız takdim etti. Turnuva ikincisi Şuhut MEM’e kupa ve madalyalarını Afyon Lisesi Müdürü Turgay Bingül verdi. Turnuva şampiyonu Doğa Koleji oyuncularına madalyalarını Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul takdim ederken Özkul, Bingül ve Yıldız birlikte takım kaptanı Adnan Yılmaz’a ve Doğa Koleji Genel Müdürü Muzaffer Çal’a şampiyonluk kupasını takdim etti. Kupa ve madalyalarını alan Doğa Koleji sporcuları büyük sevinç yaşarken sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştılar.

Bakmadan Geçme