15 Temmuz Voleybol Turnuvası başladı

Turnuva Koordinatörü Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul bu turnuvada amaçlarının dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak, çok anlamlı bir turnuva düzenlediklerini ifade etti. Turnuvanın ismini '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma' olarak belirlediklerini aktaran Özkul, 'Halkımızın hain darbe girişimine karşı verdiği şanlı mücadeleyi hep diri tutmak için biz de özellikle tertip komitesi olarak bu [&hellip]

Turnuva Koordinatörü Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul bu turnuvada amaçlarının dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayarak, çok anlamlı bir turnuva düzenlediklerini ifade etti. Turnuvanın ismini “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” olarak belirlediklerini aktaran Özkul, “Halkımızın hain darbe girişimine karşı verdiği şanlı mücadeleyi hep diri tutmak için biz de özellikle tertip komitesi olarak bu ismi benimsedik aynı zamanda şehitlerimizi de bu vesile ile tekraren anmış oluyoruz” dedi.
Turnuvada Milli Eğitim mensuplarının kendi arasında spor yolu ile kaynaşmalarının asıl amaç olduğunu ifade eden Özkul, yapılan maçlardan da bu izlenimi aldıklarını ifade etti. Katılan tüm takımlara başarılar dileyen Özkul, 15 Temmuz 2016’da terörle mücadelede şahadet şerbeti içen tüm şehitlerimize rahmet dileklerini iletirken, Rabbimden tekrar hain darbe girişimi gibi badireler yaşatmamasını diledi.
İlk gün maçları sonucunda Özel Park Koleji, Çobanlar Kocaöz Ortaokulu’nu 3-0, Sinanpaşa Sevim Turunç Ortaokulu da Bayraktepe Ortaookulu’nu 3-0’lık skorla mağlup etti. Turnuvada maçlar eleme sistemine göre yapılırken, galip gelen takım bir üst tura çıkacak. Turnuvanın final maçı ise 11 Mayıs Perşembe günü saat 19.00 da oynanacak ve kupa töreni ile turnuva tamamlanacak.

Bakmadan Geçme