15 Temmuz unutulmayacak – Kocatepe Gazetesi

15 Temmuz 2016'da FETÖ'cü hainlerin ülkemizi kaosa sürüklemek istediğini belirten TÜMSİAD Başkanı M. Emin Birliktir, 'Aziz milletimiz tarihte ender görülecek bir direniş göstererek vatanına sahip çıkmıştır. Bu tarihin asla unutulmaması için elimizden geleni yapacağız' dedi15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içine sızmış FETÖ mensubu hainlerin başlattığı darbe girişiminin birinci yılında TÜMSİAD Yönetimi ve Semerkand Vakfı İl [&hellip]

15 Temmuz 2016’da FETÖ’cü hainlerin ülkemizi kaosa sürüklemek istediğini belirten TÜMSİAD Başkanı M. Emin Birliktir, “Aziz milletimiz tarihte ender görülecek bir direniş göstererek vatanına sahip çıkmıştır. Bu tarihin asla unutulmaması için elimizden geleni yapacağız” dedi
15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içine sızmış FETÖ mensubu hainlerin başlattığı darbe girişiminin birinci yılında TÜMSİAD Yönetimi ve Semerkand Vakfı İl Yönetimi protokolü ziyaret ederek darbe girişimi esnasında yaşanan olayların fotoğraflandığı almanakları hediye etti.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Defterdar Murat Toy, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz’ü ziyaret eden heyet, bu tarihin asla unutulmaması gerektiğini söylediler.
Ziyaretlerde bir konuşma yapan TÜMSİAD ve Semerkand Vakfı İl Başkanı M. Emin Birliktir, 15 Temmuz’un demokrasi tarihimizde unutulmaz bir yere sahip olduğunu ifade etti. FETÖ’nün ülkemizi uçuruma sürüklemek istediğini ifade eden Birliktir, “Amaçları emperyalist güçlere hizmet etmek olan FETÖ’cü teröristler 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kalkışma başlattı. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde aziz milletimiz muhteşem bir direniş gösterdi. Canlarını verdiler ama vatanlarını vermediler” dedi.
15 Temmuz’un gelecek nesillere de aktarılacağını ifade eden Birliktir, “FETÖ’cü teröristlerin ülkemize neler yaptığını gelecek nesillerin çok iyi görmesi gerekiyor. Bizler oluşturduğumuz almanaklarda bunları çok iyi anlattığımızı düşünüyoruz. Aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın duruşu dünyaya örnek olmuştur” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz’ü ziyaretinde bir konuşma yapan Birliktir, “Darbe gecesi Türk Milliyetçilerinin ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin duruşunu herkes örnek almalıdır. Darbenin başladığı ilk anda gösterdikleri refleks darbe girişiminin seyrini değiştirmiştir. Devlet bahçeli bir siyasi parti genel başkanından çok bir devlet adamı nasıl olunur tüm dünyaya ispatlamıştır. Bahçeli ve Ülkücü camianın bu ülkenin temel taşları olduğu birkez daha ispat olmuştur” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ise, “Semerkand Vakfı ve TÜMSİAD Yönetiminin böylesi güzel bir çalışmaya imza atması bizleri son derece memnun etmiştir. Ederi 1 dolar olan vatan hainlerinin bu ülkeyi teslim alamayacağını herkes iyi anlamıştır. Ülkücü camia her zaman Türk Milleti’nin emrinde olmaya devam edecektir” dedi.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyarette konuşan Birliktir, “Sayın Cumhurbaşkanımızın aziz milletimize meydanlara davet etmesi bir kırılma noktasıdır. O andan itibaren hainler başarısız olacaklarını zaten allamıştır. Tüm dünya Sayın Cumhurbaşkanımızın ve aziz milletimizin kahramanlığını izlemiştir. Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, TBMM’ye yani kısacası millete karşı kimse darbe yapamaz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise, “249 vatandaşımız vatan savunması esnasında şehit olmuştur. 2 bin’in üzerinde gazimiz vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla meydanlara inen aziz miletimiz vatanını ve bayrağını yere düşürmemiştir. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Ziyaretlere TÜMSİAD ve Semerkand Vakfı yöneticileri Fatih Elibol, Kıvanç Maraton ve Osman Şimşek’te katıldı.

Bakmadan Geçme