15 Temmuz Şehitleri için orman kuruldu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi esnasında milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak gayesiyle sokağa çıkarak şehit düşen vatandaşlar için hatıra ormanları tesis etmeye devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı daha önce 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit düşen Astsubay Ömer Halis Demir için Niğde'de, Akıncı üssüne giderek darbecilere karşı [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi esnasında milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak gayesiyle sokağa çıkarak şehit düşen vatandaşlar için hatıra ormanları tesis etmeye devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı daha önce 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit düşen Astsubay Ömer Halis Demir için Niğde’de, Akıncı üssüne giderek darbecilere karşı koymaya çalışırken şehit düşen Kazanlı vatandaşlar için de Ankara Kazan’da hatıra ormanı tesis etmişti. FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında cuntacılara karşı mücadele ederken şehit düşen 241 vatandaşımızın hatırasına İzmir’de de hatıra ormanı tesis eden Orman ve Su İşleri Bakanlığı şimdi de Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Avrupa yakası girişine hatıra ormanı tesis etti.
BAKAN EROĞLU
TALİMAT VERDİ
Darbecilere karşı göğsünü siper ederek vatanımızı kahramanca müdafaa eden, demokrasi mücadelesi bütün dünyaya misal olan, bu uğurda gözünü bile kırpmadan şehadete yürüyen Aziz şehitlerimizin hatırasına oluşturulan hatıra ormanı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatları doğrultusunda kuruldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun Avrupa yakasından giriş yolu üzerinde, açılış merasimi alanının arkasında yer alan 200 dekarlık alandaki “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Ormanı”nda 30 bin fidan toprakla buluşturulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme