• Haberler
  • Siyaset
  • 󈫿 Temmuz etkinliklerine katılacağız” – Kocatepe Gazetesi

󈫿 Temmuz etkinliklerine katılacağız” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanları ile bir araya gelerek toplantı düzenlediğini kaydeden CHP İl Başkanı Demirkırkan, 󈬉 gün süren Adalet Yürüyüşünü görkemli bir mitingle tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk toplantısını örgüt başkanları ile yaptı. Toplantıda yaşanılan süreci değerlendiren Kılıçdaroğlu CHP'nin bundan sonraki yol haritası ve örgüt disiplini içinde yapılması [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanları ile bir araya gelerek toplantı düzenlediğini kaydeden CHP İl Başkanı Demirkırkan, “25 gün süren Adalet Yürüyüşünü görkemli bir mitingle tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk toplantısını örgüt başkanları ile yaptı. Toplantıda yaşanılan süreci değerlendiren Kılıçdaroğlu CHP’nin bundan sonraki yol haritası ve örgüt disiplini içinde yapılması gerekenleri il başkanları ile paylaştı” dedi.
Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun yaptığı değerlendirmeleri aktaran Demirkırkan,  “Hayatımın en umutlu ve inançlı yürüyüşünü gerçekleştirdim. 25 gün boyunca bana güç veren, ülkemin güzel insanlarına, büyük bir disiplin içinde davranan örgütümüze teşekkür ediyorum. CHP örgütleri olarak kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, CHP’nin tüm ezilenlere, mağdur edilenlere kucak açtığını herkese göstereceğiz. Bizi protesto edenleri dahi saygı ile karşılayacağız,  Onları demokrasinin bir parçası olarak görüyoruz.” ifadelerine yer verdi.
MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Düzenlenen İl Başkanları toplantısında söz olarak konuştuğunu dile getiren Demirkırkan, “Genel başkanımızı yaklaşık 1 ay süren çok yorucu bir süreç sonrası, dinç ve çok sağlıklı görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Genel Başkanımıza Afyonkarahisar il örgütünün selam ve başarı dileklerini ilettim. Afyon il örgütü olarak büyük bir gururla arkasından yürüdüğümü ifade ettim. Toplantıda yaptığım konuşmada Maltepe’de demokrasimizin, özgürlüklerimizin ve en önemlisi birlikte yaşama irademizin güç kazandığını belirttim. 9 Temmuzdan sonra mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecektir. CHP Mecliste de, sokakta da kimsesizlerin kimsesi olmaya, mağdur edilenlerin yanında olmaya devam edecektir. Ben kendimi sadece CHP İl Başkanı olarak görmüyorum. Afyonkarahisar’da mağdur olan, hak arayan, sıkıntı yaşayan, adalet isteyen herkesin başkanıyım. Dil, din, etnik köken ayrımı yapmadan sorunu olan herkesi kucaklayacak, çözüm konusunda destek olmaya çalışacağım. Toplantıda ayrıca 15 Temmuz’un yıldönümü etkinlikleri ile ilgili olarak Genel başkanımızdan aldığımız direktifleri tüm örgütümüze ilettik. CHP örgütleri 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yapılacak olan resmi etkinliklere katılacak, 15 Temmuzunda halkın yanında yerini alacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme