15 Temmuz Destanı'nı Unutmadık

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle hain darbe kalkışmasının 8'inci yıldönümü Afyonkarahisar'da da törenler ve programlarla kutlanıyor

Programa; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İGM Başkanı Mehmet Siper, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, vali yardımcıları, İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, il müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı etkinlikleri yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da gerçekleştiriliyor.  Zafer Meydanı’nda programda Mehteran Takımı gösteri sundu.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua edilmesinin ardından “15 Temmuz Destanı” video gösterimi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri tarafından Sancak Koşucuları karşılandı. Program protokol konuşmalarıyla devam ediyor.

Bakmadan Geçme