• Haberler
  • Spor
  • 15 Temmuz anısına maç – Kocatepe Gazetesi

15 Temmuz anısına maç – Kocatepe Gazetesi

İstiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması, milli birlik, beraberliklerimizi pekiştirilmesi amacı ile Arena Futbol sahasında Fenerbahçe Futbol Okulu ve Taşoluk Belediyespor arasında futbol maçı oynandı. Dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin ön plana çıktığı maçta büyük heyecan yaşandı. Sporcu ailelerinin de ilgi gösterdiği maçın galibi dostluk ve kardeşlik oldu.Maç sonunda düzenlenen kupa [&hellip]

İstiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması, milli birlik, beraberliklerimizi pekiştirilmesi amacı ile Arena Futbol sahasında Fenerbahçe Futbol Okulu ve Taşoluk Belediyespor arasında futbol maçı oynandı. Dostluk, kardeşlik ve centilmenliğin ön plana çıktığı maçta büyük heyecan yaşandı. Sporcu ailelerinin de ilgi gösterdiği maçın galibi dostluk ve kardeşlik oldu.
Maç sonunda düzenlenen kupa töreni öncesinde konuşan Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün, “Vatanımız için canını feda eden, büyük bir fedakarlık gösteren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle; kahraman gazilerimizi de şükranla andığımız bu günde dostluk, kardeşlik, centilmenlik, Fair-Play gibi değerlerimizden taviz vermeyerek çok güzel bir etkinliğe imza attınız. Sizler milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, ülkemizi el birliği ile büyütmeye sizler devam edeceksiniz. Kardeşlik ve huzur içerisindeki milletimiz, Ay yıldızlı bayrağımız, geleceğimizin büyükleri olarak siz çocuklarımız sayesinde daha büyük bir şanla, şerefle dalgalanmaya devam edecektir. Gün milli birlik ve beraberlik günüdür. Milli Birliğimizi ve beraberliğimizi zedeleyen unsurlara fırsat vermeyelim. Bizi biz yapan Çanakkale Savaşını, Kurtuluş Savaşını unutmayalım. Bizi yıkmaya çalışan bölücü örgütlere ve düşmanlara karşı her zaman vatanını seven, koruyan, milli şuur ve birliğinden vazgeçmeyen bireyler olalım. Bu etkinlikte yer alan siz değerli sporcuları, sizlere büyük emek veren hocalarınızı ve ailelerinizi kutluyorum” dedi.
Akgün konuşmasından sonra iki takımada kupa vererek iki takımı da onurlandırdı.

Bakmadan Geçme