• Haberler
  • Gündem
  • '15 Temmuz, AKP'nin şov programına dönüştürüldü'

'15 Temmuz, AKP'nin şov programına dönüştürüldü'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programının AK Parti'nin şov programına dönüştürüldüğünü ileri sürdü. Mısırloğlu, '15 Temmuz programı devlet programına dönüştürülürse tüm partilerin temsilcileri eksiksiz orada olurlar. Ben 3 yıldır İl Başkanıyım. AKP propagandası yapılan bir pogramda oturmak mecburiyetinde değilim. Devletin programını yapsınlar bizler partililerimizle birlikte o programda [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programının AK Parti’nin şov programına dönüştürüldüğünü ileri sürdü. Mısırloğlu, “15 Temmuz programı devlet programına dönüştürülürse tüm partilerin temsilcileri eksiksiz orada olurlar. Ben 3 yıldır İl Başkanıyım. AKP propagandası yapılan bir pogramda oturmak mecburiyetinde değilim. Devletin programını yapsınlar bizler partililerimizle birlikte o programda otururuz.” dedi.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programında kentin 6 milletvekilinden sadece AK Parti’nin 3 milletvekilinin programa katıldığı, İYİ Parti cephesinden de neden programa katılım olmadığı sorusunu cevaplandırdı.
Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “15 Temmuz programları muhalefet partilerini suçlayarak, ayrıştırarak yapılmaz. Bu programlar yapılırken muhalefet partileri nezaketende olsa valilik veya belediye de program planlaması yapılırken çağırılır, program özeti hakkında bilgilendirilir. Burası 15 Temmuz programı AK Parti’nin şov programına dönüştürülmez. Devlet programına dönüştürülürse devlet programında da tüm partilerin temsilcileri eksiksiz orada olurlar. Biz gördüğümüz sıkıntıyı anlatıyoruz. Ben 3 yıldır İl Başkanıyım. Üç yıldır da 15 Temmuz programlarını takip ediyorum. Burada AKP propagandası yapılan bir pogramda oturmak mecburiyetinde değilim. Devletin programını yapsınlar bizler partililerimizle birlikte o programda otururuz. Milleti ayrıştıran bir programın içinde olmayız. Milleti kucaklaştıran, birleştiren ve milletin hepsini ötekileştirmeden, ‘ocu veya bucu’ diye ayrıştırmadan bir program yapılmasını arzuluyorum. İnşallah onu bir daha ki seneye yaparlar.”
>> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Bakmadan Geçme