• Haberler
  • Genel
  • 15 kişiyle terörü lanetlediler – Kocatepe Gazetesi

15 kişiyle terörü lanetlediler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da 15 kişilik bir gurup son günlerde yaşanan ve artan terör olaylarını protesto etmek için eylem düzenledi Sosyal medya üzerinden haberleşerek toplanan bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için Anıtpark’ta eylem yaptı. 15 kişilik gurup sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. “Afyon Uyuma, Şehidine Sahip Çık”, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”http://m.kocatepegazetesi.com/”Her Türk Asker Doğar”http://m.kocatepegazetesi.com/”Mustafa [&hellip]

15 kişiyle terörü lanetlediler

Afyonkarahisar’da 15 kişilik bir gurup son günlerde yaşanan ve artan terör olaylarını protesto etmek için eylem düzenledi

Sosyal medya üzerinden haberleşerek toplanan bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek için Anıtpark’ta eylem yaptı. 15 kişilik gurup sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.
“Afyon Uyuma, Şehidine Sahip Çık”, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”http://m.kocatepegazetesi.com/”Her Türk Asker Doğar”http://m.kocatepegazetesi.com/”Mustafa Kemalin Askerleriyiz” şeklinde sloganlar atan ve kendilerini ‘Türkçü Turançı Genç Adsızlar’ olarak tanımlayan gurup adına bir açıklama yapan Hakan Yavuz, şehitleri anmak ve artan terör olaylarına tepki göstermek için toplandıklarını belirtti.
Toplumdaki milli duyguların zayıfladığını ileri süren Yavuz, “Burada toplanan kalabalıktan biz bunu anlıyoruz. Bizler her zaman Türk milliyetçileri olarak, şehitlerimize sahip çıkacağız. Bu vatanın evlatları olarak bayrağımızı yere düşürmeyeceğimizi göstereceğiz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bunu, kanımızın son damlasına kadar göstereceğiz” dedi.
Açıklamanın ardından İstiklal Marşı okuyan gurup daha sonra yürüyüş yaparak gitmek istedi. Polis basın açıklamasının dışında yapacakları her hangi bir yürüyüşün yasal olmadığını ve bunun için önceden Valilik’ten izin alınması gerektiğini belirterek yürüyüşe izin vermedi. Grup, uyarının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
Eylemle ilgili polis geniş güvenlik önlemleri aldı. iki çevik kuvvet timi park çevresinde hazır bulundu. Sivil ve resmi ekipler çevre güvenliği aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme