15 Ekim’e yetişecek – Kocatepe Gazetesi

Sahipata’da asfalt sezonunun başlamasından bu yana yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sahipata’daki kilitli parke taşı döşemeleri 15 Ekim’e kadar bitecek Sahipata Mahallesi’nde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 6 aydır yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaların 15 Ekim itibariyle sona erdirilmesi planlanıyor. BALIK SIRTI UYGULANIYORToplam 3 mahallede yürütülen çalışmaların Belediye’ye maliyetinin 1 milyon lirayı aştığı [&hellip]

15 Ekim'e yetişecek

Sahipata’da asfalt sezonunun başlamasından bu yana yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı. Sahipata’daki kilitli parke taşı döşemeleri 15 Ekim’e kadar bitecek

Sahipata Mahallesi’nde kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Yaklaşık 6 aydır yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Çalışmaların 15 Ekim itibariyle sona erdirilmesi planlanıyor.
BALIK SIRTI UYGULANIYOR
Toplam 3 mahallede yürütülen çalışmaların Belediye’ye maliyetinin 1 milyon lirayı aştığı kaydedildi. Beton parke yapımında, olası yağmurların ardından yolda su birikintisinin önüne geçilmesi için balık sırtı modelinin uygulandığı belirtildi.
BAZI VATANDAŞLAR
İTİRAZ ETTİ
Beton parke taşı çalışmaları sürerken, bazı vatandaşlar çalışmalara itiraz etti. Vatandaşlar, “Kaldırımlar yüksek bırakılıyor. Parke taşlarının belirli bir standarta göre döşendiğini göremiyoruz. Bu konuda dikkatli olunmasını bekliyoruz” dedi.
ÖZEL MÜLKİYETE KARIŞILAMIYOR
Öte yandan bu itirazların vatandaşların özel mülkiyetleriyle ilgili olduğu, Belediye ekiplerinin özel mülkiyetli ilgili bir işlemde bulunamayacakları bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme