15 bin lira para cezası kalktı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un 14. haftasında kendi sahasında ağırladığı Bucaspor maçından sonra yaşanan olaylardan dolayı aldığı cezalar kulüpten yapılan itirazlar sonrasında Tahkim Kurulu'na taşındı. Tahkim Kurulu'na yapılan itirazlardan sonra '1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 10.000 TL para cezasının' kurul tarafından bu ceza '1 resmi müsabakayı kendi sahasında [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un 14. haftasında kendi sahasında ağırladığı Bucaspor maçından sonra yaşanan olaylardan dolayı aldığı cezalar kulüpten yapılan itirazlar sonrasında Tahkim Kurulu’na taşındı. Tahkim Kurulu’na yapılan itirazlardan sonra “1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 10.000 TL para cezasının” kurul tarafından bu ceza “1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası” olarak kesinleşti.
Ayrıca Disiplin Kurulu tarafından “Yeterli sayıda özel güvenlik görevlisi görevlendirilmemesinden dolayı 5 bin lira para cezası” da oy birliği ile kaldırıldı.

Bakmadan Geçme