15 bin fidan toprakla buluştu

Afyonkarahisar’da “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında 15 bin fidan toprakla buluştu “Bugün fidan, yarın nefes!” sloganıyla düzenlenen etkinlikte 15 bin fidan toprakla buluştu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında gelecek nesillere daha yeşil yeşil bir Türkiye bırakmak için Demirçevre Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Orman İşletme [&hellip]

Afyonkarahisar’da “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında 15 bin fidan toprakla buluştu

Haber

“Bugün fidan, yarın nefes!” sloganıyla düzenlenen etkinlikte 15 bin fidan toprakla buluştu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında gelecek nesillere daha yeşil yeşil bir Türkiye bırakmak için Demirçevre Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Orman İşletme Müdürü Gökhan Us ve çok sayıda kişi katıldı.
Etkinlikte fidan dikimi sonrası konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Seferberliği dolayısıyla Demirçevre Mahallemizde protokolümüz, vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle birlikte ağaçları toprakla buluşturduk. Binlerce ağaç toprağa dikilerek geleceğimize nefes olacak. Daha yeşil bir Afyonkarahisar için çalışıyoruz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme