15 bin ailenin yardımına koşuluyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Afyonkarahisar'da 15 bine yakın ailenin sorunlarına çözüm bulduğu belirtildi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Afyonkarahisar'da önemli hizmetlere imza attığı belirtildi. Vakıf'tan yapılan açıklamada '.Afyonkarahisar'da 15 bine yakın ailelerimizle SYD Vakfımız iletişim içerisinde, sıkıntılarını, dertlerini paylaşmakta, Sosyal hizmetlerini sunmaktadır. Yoksul, muhtaç ailelerimize projeler yapılmakta, bireysel işler kurulmakta, her türlü nakdi ve [&hellip]

15 bin ailenin yardımına koşuluyor

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Afyonkarahisar’da 15 bine yakın ailenin sorunlarına çözüm bulduğu belirtildi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Afyonkarahisar’da önemli hizmetlere imza attığı belirtildi. Vakıf’tan yapılan açıklamada “.Afyonkarahisar’da 15 bine yakın ailelerimizle SYD Vakfımız iletişim içerisinde, sıkıntılarını, dertlerini paylaşmakta, Sosyal hizmetlerini sunmaktadır. Yoksul, muhtaç ailelerimize projeler yapılmakta, bireysel işler kurulmakta, her türlü nakdi ve ayni yardımlar edilmektedir. 15-20 Mayıs arası Aile Haftası olarak kutladığımız şu günlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız yoksul ailelerimize ulaşarak 30 yılın üstünde evli çiftlere Korel Termal’in şifalı sularından, termalinden istifade etmelerini sağlamıştır. Ailelerimize hediyeler takdim edilmiştir, ayni ve nakdi yardımlar yapılmıştır” denildi.
AİLE, MİLLETİ MİLLET YAPAR
15-20 Mayıs’ın Aile Haftası olarak kutlandığını söyleyen SYDV Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Aile; bir milleti millet yapan milli ve manevi değerler, gelenek ve göreneklerin öğrenildiği okuldur. Allah’a, vatan ve millete karşı borçlu olduğumuz vazifeler, sorumluluklar burada öğrenilir. Çocuklarımızın ahlak yapısı burada şekillenir.Aileyi teşkil eden bireylerin ortak değerleri vardır. Anlayış, hoşgörü, saygı, sadakat, sorumluluk ve inanç birliği gibi. Bu ana ortak değerlerin bireylerde olması, toplumu güçlü kılar. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı güçlü bir aile için çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme